Alla inlägg under mars 2017

Av Jammar. - 20 mars 2017 07:24

Det finns hemliga färger bland oss... Bara vissa får se dom..en sån färg är vinåsa..

Av Jammar. - 20 mars 2017 07:09

Lider av missanpassade fobier..

Av Jammar. - 19 mars 2017 08:48

Känsliga personer varnas! Och så bör man se hela..

Av Jammar. - 18 mars 2017 22:17

Våra pensionspengar.. Ja va fan ska man säga.. Kapitalisterna blåser oss ennu en gång..16 miljarder men det är nog det dubbla 32 miljarder.. Det är så ofantligt stora summor så vi begriper inte det.. Klart att pensionärer lever i fattigdom när kapitalistiska utsugarna snor oss på våra pengar.. Lagen skyddar oss inte eftersom det finns en skyddande lag för kapitalister.. Ja fack kapitalismen och hela jävla borgar systemet.. Vi skulle ha haft arbetar fonder det hade nog fan varit bättre.. Det sitter säkert flera borgar kapitalister nu och skrattar åt arbetarrörelsen nu.. Vi har blivit blåsta ennu en gång.. Hopas jag inte får ett nack skott för att jag skriver om detta..


Av Jammar. - 18 mars 2017 07:10

Köpte en blåtand högtalare av en vän i går.. Som jag har placerat bland mina växter.. Det är som en djungel framför fönstret.. men iallafall så hittade jag djungel ljud på nätet som har fått varit på i natt, när jag sov.. Så nu känner jag mig som Tarzan.. youtub finns här.. Kanske nån Jean som vill..ler

Av Jammar. - 17 mars 2017 15:16

Är det inte dax att införa obligatorisk tvångs medicinering nu på alla sjuka rasister?

Av Jammar. - 17 mars 2017 08:27

Har pysslat med blommor och gröna växter hela veckan.. Man blir så kärleksfull av att pyssla med växter.. Ett tipps för rasister och sd are.. börja pyssla med växter så blir ni friska..

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se