Alla inlägg under juni 2017

Av Jammar. - 9 juni 2017 07:04

Det är många i dag som vill ha makt, och använder våld eller psykiskt förtryck.. för att uppnå sina mål..Tanken om att krossa alla hirarkistiska förtryckarsystem är nog en viktig fråga.. Ett steg är nog att plocka ner de som är högt på stegen.. Så de känner att de vinner inget, på att vara en förtryckare.. Många håller nog med om att alla chefer är några jävla svin... Ge de inga fördelar, skratta inte åt dom, va inte trevlig eller en smilfink eller smörare mot någon som lever på att vara försvarare av hirakistiska förtryckarsystem.. Krossa all hirarki.

Av Jammar. - 8 juni 2017 22:24

Människan är en knepig varelse..

Av Jammar. - 8 juni 2017 22:10

När det gäller pengar så är det andra regler som gäller.. Vissa förskingrar pengar.. Kapitalismen lever som maffian.. Mitt råd, lita inte på nån när det gäller pengar..



Av Jammar. - 7 juni 2017 20:08

Lite skön musik...

Av Jammar. - 7 juni 2017 08:11

Behövs det en klimat revolution? Ska vi sluta använda plastkassar.. Det finns tygkassar t.ex Ha alltid en tygkasse med dig när du går ut.. Du kan göra en själv, om du är händig..Många ger ut tygkassar i reklam..Själv så har jag en med Joe Hill på..  Klaga på affären på alla plastförpackade varor..

Av Jammar. - 6 juni 2017 11:48

Av ultra höger nationalsocialister som sd, för att skrämma de från andra länder? Är alla de som vill hedra vårat land för var det är, nyttiga idioter? Ja de som tycker om de skiftande klimaten.. ljust på sommaren och mörkt på vintern.. grönt och vitt.. så alla vi som gillar skiftande kulturer.. Är vi dum? Som har gått på detta?


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Skapa flashcards