Alla inlägg under juli 2017

Av Jammar. - 24 juli 2017 18:24

Om det hade varit usa som fifflat med körkortsregistret så skulle ingen säga ett knyst..Men nu är det en annan främmande makt så bryter borgarna ihop.. Tycker vi ska skicka all information till Kina!

Av Jammar. - 24 juli 2017 18:08

Minns när usa åkte dit på att man avlyssnade all data trafik här i Sverige.. Då var det alliansen som styrde.. Då satt alla borgar skitar som fågelholkar och var totalt handlingsförlamade.. Och det var betydligt värre en den skit som är nu.. Ni skulle bara veta.. jaja..

Av Jammar. - 24 juli 2017 17:52

Vilken fantastisk simmar kvinna.. Hon måste vara den största idrottskvinnan vi har haft.. Hon levererar världsrekord och guldmedaljer år efter år.. Nu ska vi heja på jenny..


Av Jammar. - 24 juli 2017 08:49

Hjärnan styrs av signaler.. Men min fundering är om vi blir sjuka av alla signaler som svävar i luften.. Det finns ju alla typer av signaler i dag.. Förr var det bara kortvåg mellanvåg och långvåg.. Nu är hela bandet av vågor snart upptagna.. Kan man tro att det sänds ut vågor i avsikt att få oss sjuka? Hjärnan blir ju bombarderad av alla typer av vågor.. Ja så vi blir sjuka, att vi axsepterar att leva i ett sjukt samhälle? Om det är vågor som kapitalisterna skapat så vi blir lullanda idioter?  När du är i en stad så blir ditt huvud bombarderad av olika signaler.. Lokförare som kör tåg har en förhöjd risk för hjärncancer. Som kommer från vågor som elen ställer till med.. Vissa tycker de känner sig piggare när de är borta från allt el och signaler.. Om det snart läge för att göra huvudbonader i aluminium.. Så man avskärmar hjärnan från alla farliga signaler..

Av Jammar. - 24 juli 2017 07:19

Man förstår ju varför allt ruttnar.. Såg att det ska bli varmare och vinden vrider till sydlig.. Det blir ju lekstuga för alla bakterier, för de kommer ju söderifrån.. Stockholm och därnere mot Skåne.. Där allt det ruttna finns.. Går i tankar om att köpa ny bil.. Och nu ska det va en småbil, miljövänlig.. ej disel eller automatlåda..

Av Jammar. - 23 juli 2017 20:26

Rasister och sd har inte nån nyttig funktion att fylla.. Skönt att de bara är 10-15%. Att vi resten 85-91 % Har medmänsklighet på agendan..

Av Jammar. - 22 juli 2017 09:24

Många letar efter något? Svamp, bär, Nån att hålla kär,  Rikedom, Karriär... osv.. Jag letar efter musik.. Älskar dessa morgon  stunder med kaffet och musiken.. Men som det är med allt letande, så ibland hittar man inget.. Då får man ta till nått gammalt.. Som man har piffat upp..


Av Jammar. - 21 juli 2017 19:09

Ja eftersom Östersunds färger är rött svart.. Och jag har en fana som jag brukar använda i demonstrationer i de röd svarta färgerna... Så varför inte hänga ut på balkongen.. Bland  svenska flaggor och jämtländska.. Det tog ungefär 15 minuter så stod det en med mobil och fotade under min balkong.. Det var en kille från hemtjänsten..Kul tycker jag..



Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards