Alla inlägg under juli 2017

Av Jammar. - 21 juli 2017 08:33

Det är som att det ringer nån klocka angående denna delikata fiskrätt.. Nä nu fan är jag ute och cyklar det är ju den 21 augusti.... Som man äter surströmming..

Av Jammar. - 21 juli 2017 07:47

Ja att lilla Östersund skulle hamna på fotbolls värds kartan.. Vem tusan kunde tro det.. för ett år sedan..

Har inte varit så intresserad av fotboll är mera hockey kille.. Men nu måste man ju titta och följa laget..

Av Jammar. - 20 juli 2017 21:59

Ja Östersund är vidare spelade 1-1 i Turkiet..

Av Jammar. - 20 juli 2017 09:26

Klister kärlek.. så smörigt så allt glider av.. Viskositet friktionen är den högsta..

Av Jammar. - 20 juli 2017 08:46

Ska bli lite sol i dag.. Bra så jag får testa markisen.. De få soldagar vi haft här så har sol jäkeln kostat mig ca 450 kr dan.. Markisen var dyr med uppsättning och sånt.. Hade fan varit billigare att åkt till Grönland..Där har de lite sol..


Av Jammar. - 19 juli 2017 21:34

När livet blir för tufft som det blir för vissa.. Det finns de som bestiger berg och gör andra saker som stärker egot.. Men så finns det andra saker som är lika, som att en käraste går bort. Har blivit änka eller änkling.. Ni får inga hyllningar eller blir nämnd för hero fortsättning på ert liv.. Inga tv program görs för er.. Så de som ha blivit mobbad hela livet som har blivit fullproppade med droger. Lägg dig ner och spela död.. Nu går det en våg av hälsa och andra saker som ska göra livet bättre.. När folk dör som flugor runt dig.. lägg dig ner och spela död..


Av Jammar. - 19 juli 2017 12:29

Ja att drabbas av rötmånadssjukan.. Är som ha en hjärnskakning.. Man blir illamående och yr.. allmänt orolig mage.. Botas med goda bakterier som dödar de dåliga bakterierna.. Om man har mycket stark sprit minst 69% så kan man ta en matsked varje morgon i en månads tid.. det funkar också.. Vi andas in de the bad bakterier.. Ja de finns i luften.. Förr sa man att maten blev förstörd.. Jo så är det också, låt ingen färsk mat stå framme.. Se till så kylen är kall..

Av Jammar. - 18 juli 2017 20:11

som partiet vill att vi ska glömma. Läs sd:vitbok så förstår ni vilka de är..

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards