Alla inlägg under juli 2017

Av Jammar. - 8 juli 2017 17:55

Ja folket protesterar mot att de rika ser den undre klassen som kanonmat och att de inte kan ta hand om sig själva.. Hoppas på en förändring, som kräver ett nytt synsätt.. Som att ingen människa är oönskad eller illegal.. Om vissa grupper tycker att vissa är bättre en andra så får man väl leken tåla eller.. Sitta sedan och grina och tycka att det är orättvist att folk slår tillbaka.. Den kristna högern från usa tycker jag borde skämmas.. Komma hit och kräva att vi ska anmana deras synsätt.. Om de religiösa  bara visste att  de har gått på den största bluffen i historien så...


Av Jammar. - 8 juli 2017 10:15

Han är ju fan inte riktig i skallen jimmi åkesson.. Man ska anpassas till partiets moderna folkhem.. Ska det sättas upp läger där man ska anpassas? Fan han låter ju som hittler på 30 talet.. Tur att sd extremhögerpartiet är på väg bort.. Skulle inte förvåna mig om han har kopierat några hittler tal...

Av Jammar. - 7 juli 2017 21:18

  Ja visst har de lyckats bra sd.. Med sin järnrörspolitik har de lyckats.. Den feministiska rörelsen har bojkottat Almedalen.. Och bra är väl det.. Om fler partier visa stake och skippa skiten så vore det bra.. Nått mer avslaget har nog aldrig hänt förut, inom den politiska debatten.. Ingen bryr sig om vad alla politiker på högersidan har lovat.. Alla vet att det är bara skitsnack..

Av Jammar. - 7 juli 2017 20:57

Knätofs och hästjazz älskare gör er ej besväret att klicka på denna länk..

Av Jammar. - 7 juli 2017 10:35

 

Av Jammar. - 7 juli 2017 09:05

Är det troll fabriken som sprider rykten om att sd är ett mittenparti? Eftersom vänsterpartierna har en international där alla arbetare är lika.. Det finns ju den gamla drömmen om att alla arbetare slår sig samman över gränser.. Så skulle det inte bli nått krig.. Så det är odiskutabelt om vart sd står..

Av Jammar. - 7 juli 2017 07:36

Först det imperialistiska kapitalistiska G20 mötet.. Där kapitalistiska krafter, får sitta och planera hur man ska få förstöra en hel värd.  Så att de rikaste ska få bli rikare. Om hur man ska kunna suga ut det sista som finns bland de fattiga länderna.. Det kommer att bli massiva protester i Hamburg.. Ja och det med rätta man kan inte sitta och rulla tummarna och låta kapitalisterna tjyvarna stjäla de fattigas sista slant..


Så ska sd snacka i Almedalen och det lär väl ge matreal till en hel bok.. De kommer väl att köra sitt skitsnack om främlingsfientlighet och flyktingarna.. Det ska bli kul att få skriva om sd rasist nissarna..

Av Jammar. - 6 juli 2017 19:11

Ja hon blev nått patetiskt inom politiken..

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Skapa flashcards