Alla inlägg under augusti 2017

Av Jammar. - 27 augusti 2017 16:49

Norrköping - ÖFK 0-2 Äntligen blev det tre poäng till Östersund..

Av Jammar. - 26 augusti 2017 09:12

Ja de som åker dit för skatte smitning, smiter även från fängelse.. Ja de har ju råd att åka utomlands.. Eftersom de har nån typ av vansinnig uppfattning om att de inte behöver betala nån skatt.. Jäkla pack..

Av Jammar. - 23 augusti 2017 20:26

Vi har rosa tröjor när vi cyklar.. Tajta trikåer i knepiga färgmönster när vi springer.. Och vi får slå hästen om ridpiskan kostar tillräckligt.. Vi får gå på meningslösa dumma event och tycka..

Det är vad kapitalismen gör med oss..

Av Jammar. - 20 augusti 2017 11:21

I går så bloggade jag om att stoppa tv program där man plågar djur.. Bland annat så nämnde jag fälttävlan för hästar som skulle vara senare på dagen.. Just nu hörde jag att en häst skadade sig så svårt så den fick avlivas.. Hästar kan inte välja. Ja stoppa djurplågeriet..


Av Jammar. - 18 augusti 2017 19:15

Det finns otroligt mycket pengar, för vissa så mycket att de flesta inte kan drömma om de summorna. De som har mijoner i skatteparadis som skyddas av rättvisan..

Kapitalisterna nöjer sig inte förrns de har kramat ut det sista ur den klassen som bor i betongen.. Nu när vissa partier vill satsa på de områdena så skriker högern.. De är rädda för att skatterna höjs.. De vill hellre satsa på en polis junta.. Själva så bor de i segregerade områden med trygg grannsamverkan.. Där de flesta är brottslingar, skattefifflare..

Av Jammar. - 18 augusti 2017 17:07

För snart fem år sedan sköt man 34 gruvarbetare i Marikana. Sämre arbetsmiljö för kvinnor i arbetaryrken. Arbetarens rättigheter försvagas värden över. Miljontals barn tvingas arbeta i krisområden. Villkoren för den arbetande klassen försämras fast den kapitalistiska rikedomen ökar.. Priset för den auktoritära kapitalismen är förödande för den arbetande klassen. Som en borgarkapitalist slyngel sa, för att det ska funka så behövs en arbetande klass..

Av Jammar. - 18 augusti 2017 10:23

Klart att sd ska försöka få enkla poäng i de senaste terrordåden.. Känner de allt för väl så vet att dom skiter i de som blir drabbade.. Skulle inte förvåna mig om de inte vet i vilket land Cambrils ligger..Av Jammar. - 18 augusti 2017 08:49

Ja Det högerstyrda blocket skriker så de skiter när det gäller skattehöjningar.. De verkar inte fatta att skola, sjukvård och andra samhällsfunktioner kostar pengar.. Och så tror de att folk ska arbeta med en minimal lön.. Bo på gatan och dricka vatten och äta bröd och hålla käften.. Borgarnas jobb politik suger.. Höj skatterna för de kapitalistiska utsugarna..

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se