Alla inlägg under augusti 2017

Av Jammar. - 18 augusti 2017 08:33

Ja nu har sd  troll fabrik lekstuga igen...

Av Jammar. - 17 augusti 2017 21:53

3-1 fans skit.. får hoppas det blir skit kallt här nästa torsdag..

Av Jammar. - 17 augusti 2017 20:48

1-1 östersund första målet med en straff


Av Jammar. - 17 augusti 2017 09:14

Klart att islamfobi ska skrivas in i läkar sjukjournaler som alla andra fobier.. Och att sitt demonstrationen ska uppröra högerradikala så? Att nordisk ungdoms attack har fått så stort medhåll av stora delar av den högerextrema miljön. Allt från sd sympatisörer till toppskicket  av nordisk motståndsrörelsen, visar att något är fel i skallen på dom...

Av Jammar. - 17 augusti 2017 07:32

Att leta efter laddkabel kan vara frustrerande och roligt samtidigt.. Man vet vart den brukar lägga, och så finns den inte där.. Så kommer tankarna att det är nån som har fått med den hem.. Och så sätter man sig ner och funderar.. Ja jag var ju ute på dåligheter i måndags med en jordgubbsplockerska.. Följde visst henne hem, och hade nån ide om att jag skulle spela musik för henne.. Så kollade i kavajfickan och javisst där var den ju.. Tur det så jag slapp gå dit med kepsen i näven och fråga snällt om den var hos henne.. Kunde ju inte ringa för batteriet var slut.. Man har tur ibland..

Av Jammar. - 16 augusti 2017 10:29

Människan kommer från sopor. För ca 4 miljoner år sedan åkte ett rymdskepp förbi jorden, och tömde sin sophink på jorden. Så därifrån utvecklades människan.. Så det så!.... Så vi kommer från rymd sopor.. rymd gegga..

Av Jammar. - 16 augusti 2017 09:17

Skulle inte förvåna mig om vi redan har haft kontakt med annat liv från rymden.. Det visas för mycket gubbar från rymden program på tv.. Vetenskaps program sänder snart inget annat en att vi är inte ensamma.. Så de håller på att förbereda oss för den stora nyheten att intelligent liv från rymden kommer att landa på jorden snart.. Det blir mycket att fixa då.. Vetenskapen och tänk alla religiösa jeppar.. Som får tänka om.. Tänk alla vit makt idioter, som får höra grön makt..

Av Jammar. - 16 augusti 2017 08:35

När man inte vill tänka på nått.. Att ha förmågan att sluta tänka.. Att kunna slå av tankeförmågan som med en lysknapp.. Off on.. Ja det finns ju inget att tänka på i dag.. sd politiker har skrivit nått sexistiskt på nätet.. ja man vet ju att dom är ju lite knäppa..  Trump är vit makt anhängare det visste man ju sedan förut.. Så det finns ju inte så mycket att skriva om i dag.. Vädret är mulet....

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se