Alla inlägg under augusti 2017

Av Jammar. - 12 augusti 2017 09:44

 

Ja skulle ha behövt hitta mobilen..  Ja ähh får gå ut med Hanibal..

Av Jammar. - 12 augusti 2017 09:23

Ja jo vakna nyss och hitta mina kläder vikta i en snygg hög.. Ja var på galej i går och det var kul tills jag somna på nån bänk.. Skulle ha gjort en andersborgare men somna... lika bra det.. Men nu är frågan vem följde mig hem???.. klädde av mig och vek kläderna..  Jag kanhända sov så de bar mig hem?.. nä jag är för tung för det.. Får väl ringa snart. om jag hittar mobilen? Jag hade iallafall tur med vädret.. Ja det ser ut att bli en het dag i dag också...


Av Jammar. - 11 augusti 2017 18:54

Tänker på filmen Mississippi brinner.. Nån rasism har vi inte, men hetta. Det är varmt som i en öken här.. Flåsar och har Hawaii skjorta på och paraply drink i näven..

Av Jammar. - 11 augusti 2017 13:12

Den europeiska freden kan vara hotad.. De nederländska ministrarna sitter i förhandlingar med Belgien och Tyskland. Ett kärnvapen krig kan vara enda lösningen i denna äggskandal.. Tyskarna anklagar Holland och Belgien för att förgifta det tyska folket.. Holland anklagar Tyskarna för att de har sålt för hårdkokta ägg.... Belgarna har hotat med att fylla långt flygande raketer med ägg... som kan nå Berlin.. Om man inte agerar slappt nog så blir det kris..  Ägg kris..

Av Jammar. - 11 augusti 2017 08:55

Ja jag ska göra bad things med dig.. Bra låt..

Av Jammar. - 11 augusti 2017 08:41

En uppdatering..Man har verkligen svårt att tro att denna lilla växt ska bli en blodtörstig gynnare.. Lilla Hanibal..  

Av Jammar. - 11 augusti 2017 08:23

Ja du luktar så gott...

Av Jammar. - 11 augusti 2017 08:05

Att hatet för flyktingar är så starkt så man tar till våld.. Undrar vad fan det är för fel på folk?

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se