Alla inlägg under augusti 2017

Av Jammar. - 11 augusti 2017 07:11

Ja det ser ut att bli bra väder i dag, kanhända att det blir för varmt.. Vi får se?  Måsarna har dragit, nu är det alldeles tyst.. De har väl lessnat på oss här i området och dragit till havet..Nu är det bara smågrisarna på taket som skriker.. Det är väl fördelen med att ha vingar.. Det är bara att flyga iväg när det inte passar längre.. Hur skulle det va om människan hade vingar.. Då var det ju bortkastat detta med gränser.. sd politiker och andra nazze typer skulle flippa över.. Folk flög fritt överallt.. Gula, vita, svarta, bruna, röda.. Allt var blandat..

Av Jammar. - 10 augusti 2017 18:27

Självklart ska inte vålds höger extrema få ha vapen.. Ja det är ju självklart. Hoppas inte att fler vålds höger extrema har vapen? Det vore ju en total miss att låta sådant pack få ha vapen.. In i buren med dom, på vatten och bröd.. Vill inte höra från polis, opps vi glömde han... Sedan nån idiot har mejat ner en massa..

Av Jammar. - 10 augusti 2017 07:39

En hur man lägger ihop, en miljon nollor så blir bara en miljon idioter.. Ja så är det nog.. Bara döda fiskar följer med strömmen..

Av Jammar. - 8 augusti 2017 09:52

Såg att det visst har varit månförmörkelse i natt? Inte såg jag nåt? Jag kollade väl på nått annat.. Nu kommer jag ihåg.. Ja just ja hon hade en nästan genomskinlig blus på sig, eller vadet nu heter.. shitt också och jag som blev på pickalurven och somna.. Nu fattar jag varför det inte va nått hjärta i sms ett.. Får väl köpa blommor.. Blommor funkar alltid...

Av Jammar. - 7 augusti 2017 18:39

Sitter och tittar på min nya vän Hannibal den kött ätande växten.. Det är bara en liten stackare på en cm nu men men.. Var ute på internet och kollade, Rådet från en odlare var att jag skulle bränna upp den mens tid är.. Den kommer visst att äta allt som är mindre en en ko.. Ser att han vrider på grobladen och har en haklapp på sig och och vässar besticken.. Det är lätt att fixa föda när den dagen kommer..Nu vill den bara ha blod, några droppar om dan.. Han fick va ute i solen en stund i dag.. Så han ska inte klaga.. men senare i livet så trivs han bättre i mörker..


Av Jammar. - 7 augusti 2017 08:43

Ska kalla min köttätande växt för Hannibal. Den ska vattnas med blod nu några veckor.. Tur att det bara ska vara några droppar.. Sen måste jag väl skaffa en skylt och sätta på dörren.. VARNING för köttätande växt..

 

Av Jammar. - 7 augusti 2017 07:57

Ja man blir less på flugorna inne. Så ska ha nån typ av balans inne, naturens balans... Köpte frön som ska bli en köttätande växt.. Men sitter och tänker på att en sån här liten krabat, ska bli en mordisk köttätande vidunder..    

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se