Alla inlägg under augusti 2017

Av Jammar. - 4 augusti 2017 16:00

Ja att gå på fest och göra bort sig.. Ja jag har varit på många tillställningar men jag brukar bara oftast somna.. Men vet att om man kallar kvinnor för horor eller gör en Hitler hälsning så åker man stryk.. Så vad var det för män på kalaset? Fjollor visst?.. Om jag hade varit där så skulle han ha åkt på en propp, så att hästsvansen hade blivit näshår.. Han hade åkt på storstryk för att kallade kvinnor för horor.. Det är en oskriven regel.. Han hade väl blandat alkohol med något annat men det är väl ingen ursäkt.. De har lustiga kalas borgar packet..

Av Jammar. - 4 augusti 2017 14:04

Inte lustigt att vi hade 8 svåra år med en sådan ekonomi minister som Anders Borg..Ja Alliansen.. vilken flopp..

Av Jammar. - 4 augusti 2017 13:44

Ja moderaten Anders borg var på en familj fest, och med snorren framme så sprang han omkring och kallade kvinnor för horor och klämt pojkar på pungen.... Det kan man kalla fest.. Vilken baksmälla han skulle ha dan efter.. Vilken jäkla skandal..


Av Jammar. - 4 augusti 2017 12:58

Östersund möter Paok fc ett Grekiskt lag.. aldrig hört talas om..

Av Jammar. - 4 augusti 2017 12:23

Kl 13 i dag är lottningen på vilket lag Östersund möter nästa gång.. Det kan bli ett riktigt storlag.. Jag kommer att skriva vilket lag, så fort dragningen är klar..

Av Jammar. - 4 augusti 2017 08:42

Gå en krok om de destruktiva och främlings fientliga.. Ja eftersom jag lever i krokom så förespråkar jag en gå en krok om ideologi.. Det är inte nyttigt att vara för nära de främling fientliga.. De gör din själ sjuk..

Av Jammar. - 4 augusti 2017 08:09

Strunta i vad de intoleranta sd säger.. Ut och ha roligt.. Det är så härligt att vi alla är olika i färger och språk, kulturer... Ut och umgås, det är nyttigt för själen att förkovra sig.. Och alla vi människor har något att ge.. Lägg den tillknäppta inskränkta Du på hyllan ett tag, eller stoppa den i ryggsäcken.... Ha lite roligt..

Av Jammar. - 4 augusti 2017 07:34

Det är alltid lite nervigt att köpa saker över nätet.. Andas ut först när paketet är på köks bordet.. Men det går fort när det funkar.. Och oftast brukar det gå bra.. Men handlar man skumma saker och förskottsbetalar så ja då är man nervig..

Fotbollen gick ju bra i går på alla sätt.. Det är väl lottning för Östersund kl 13.00 i dag..

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se