Alla inlägg under september 2017

Av Jammar. - 24 september 2017 11:57

I dag består matintaget av kall pizza och kaffe.. Beställde en hämt--pizza en barn i går.. Har haft ont i halsen så det har inte blivit så mycket mat i veckan.. Men flickorna på pizzerian tyckte jag såg eländig ut så de gav mig en stor för samma pris som för en barn.. Tog en öl medans  jag väntade också.. Så nu har jag en halv i kylen som jag smaskar på..

Av Jammar. - 23 september 2017 19:30

Ja staden Göteborg bygger om garage till jätte arrest.. Inför nazist demonstration nästa helg.. Varför inte låta den antifascistiska rörelsen spöa skiten av nazzarna.  Så är problemet löst för all framtid.. Apropå jättearrest så tänker man på Chile och polisjuntan där.. Snart kan vi kalla oss polisstaten Sverige.. Förstår inte varför polisen slickar nazzarna i röven? Man har gjort det i Göteborg förut..


Av Jammar. - 23 september 2017 08:10

Det är grått och allt är så tyst och lugnt.. Hoppas dagen blir lika lugn? Lyckan är väl att sd partiet fortsätter sjunka.. Fortsätter detta får de under 10% till valet... Ler.. Hannibal min köttätande väx har börjat lukta.. Luktar som man har slaktat en ko i rummet.. Men jag har inga flugor inne.. eller ska nog säga att jag har inget som är mindre en en get inne!

Av Jammar. - 22 september 2017 09:20

OS i Korea är i fara eftersom han Trump hotar med att förgöra landet Nordkorea.. Det ligger nått i att allt fler länder anser han som en total galning..

Av Jammar. - 22 september 2017 07:33

Vi ska visst klara oss från regn i dag, och det ska bli lite varmare.. Läste att kurderna vill ha ett eget land.. Ja varför ska inte ett av värdens största folk få ett eget land?

Av Jammar. - 21 september 2017 18:41

Nu är det höst.. Lite regn, hejar på nån som är ute och går med hunden.. Blåsten blåser av löven från träden.. Marken blir gul, och mörkret kommer.. Sparkar till en tomburk.. Tjuvröker lite innan jag går in..

Av Jammar. - 21 september 2017 12:18

Fattigpensionärer är dubbelt blåsta.. Politiker gör så att banker som Nordea lever gott.. Rika kapitalister lever gott.. Giriga företagare lever gott.. Med vinster på 41 miljarder per år som blir obeskattade, så är den extrema girigheten nått man blundar för..


Av Jammar. - 21 september 2017 07:27

När ett nytt inbördeskrig knackar på dörren i Spanien, så sitter Europas styrande som fågelholkar och bara tittar på..Spansk polis gör hårda tillslag mot Katalanska frihets kämpar.. Spanska myndigheter gör allt för att stoppa företrädare för demokratiska val i Katalonien. Spanska myndigheter har tagit kontrollen över Kataloniens ekonomi...


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards