Alla inlägg under september 2017

Av Jammar. - 13 september 2017 08:04

Nazisten riskerar livstid för sammanlagt 10 mord.. 15 bankrån.. Och två bombdåd.. Tyskan Beate Zschäpe lär få skaka galler.. Samtliga mordoffer var av invandrarbakgrund och sköts i huvudet..

Av Jammar. - 13 september 2017 07:32

Försvarsmaktens generaler har en förmåga att hamna på Markus Wallenbergs lönelista.. NATO företrädarna är de som tjärnar pengar på Svensk vapenindustri.. Den vanliga medborgaren kan bara mista sitt liv eller få betala mer i skatt på NATO spektaklet.. Just nu tränar främmande makt här i Sverige.. Go Home Nato..

Av Jammar. - 12 september 2017 20:27

Det är underbart när man känner att vinden blåser åt rätt håll.. När humanitet och medmänsklighet åter har kommit på agendan.. När de mörka krafterna smulas sönder..


Av Jammar. - 12 september 2017 15:48

Flera toppar inom sd politiker ger pengar till Nordiska motståndsrörelsen som bl.a planerar flera bomb dåd i Sverige och har utfört bomb attacker.. Tidningen ETC avslöjanden.. Även två allianspolitiker har gett ekonomiskt stöd.. och en vänster politiker.. ca 450 namn finns bland de som stöttar nazisterna..


Av Jammar. - 12 september 2017 14:37

Den Svenska krigsindustrin gör lysande affärer.. Men det är bara vissa makthavare som tjärnar på affärerna.. Det finns många exempel på politiker och tjänstemän som efter att tjänat den Svenska vapenindustrin från början, som har gått över till direkt anställning hos vapen kapitalisterna.. Inte minst det Svenska krisföretaget som drivs av Wallenbergs kontrollerade SAAB.. Går vi med i NATO kommer vapenproducenterna göra ännu större profiter.. Därför finns det en otroligt farlig makt som driver på NATO medlemskap..

Av Jammar. - 12 september 2017 08:59

Israels kapning av Ship to Gasa och båten Estelle leder till miljon tals kronor till besättningen på Estelle..

Pengarna ska gå till nästa seglats med båten..

Av Jammar. - 12 september 2017 08:36

USA har under de senaste decennierna invaderat och bombat en lång rad länder. Stött väpnade grupper och statskupper... Det är därför Nordkorea skaffar atomvapen.. Bara i år har USA testat 2 raketer som kan laddas med kärnvapen och kan nå vilket land som helst i värden även Sverige.. Europa borde införa stopp för NATO i protest  mot USA.. NATO GO HOME..

Av Jammar. - 11 september 2017 06:52

Det är måndag och allt är bra.. Moderaterna och sd nu i sällskap med kristna partiet kd gräver ner sig allt mer i det främlingsfientliga höger träsket.. Äntligen har vi en regering som tar från de rika och ger till de fattiga.. inte tvärtom som alliansen gjorde.. Nu höjer man kapitalistskatten och satsar på de utsatta områdena och de hemlösa.. Sjukvården och skolan får miljarder.. Halleluja vilken vändning..  Vi vanliga knegare får det bättre.. Nu är det bara låglönerna som ska upp.. Och direktörernas fallskärmar som ska bort.. En utjämning bland lönerna så att alla får det bra.. Jobb skatten avdrag gynnar bara de rika.. Så SKA arbetsmiljön förbättras för den arbetande klassen..

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards