Alla inlägg under oktober 2017

Av Jammar. - 14 oktober 2017 17:04

ÖFK - Örebro 3-0.. i början av andra halvlek..

 

Av Jammar. - 14 oktober 2017 09:05

Långsamma timmar långsamt genom dimman.. Snacka om dimma ute,,, sd politiker är som krimskrams dom håller inte..

Av Jammar. - 13 oktober 2017 21:01

Nu har tömningen av kommunernas kassor börjat.. Politiker som känner att de kommer förlora sina ställningar 2018 tömmer nu kommunkassan till sig själva och till sina likasinnade.. Det händer varje gång det närmar sig val.. Så drar man ner på städ på skolor dagis och skyller på att det inte finns pengar kvar..

Det är för jävligt att det inte går att få stopp på detta mygel..

Av Jammar. - 13 oktober 2017 19:57

IMF internationella valutafonden varnar för ökade inkomstklyftor.. Vill nu se dagens styrande driver på frågan om att högre skatt för de rikaste ska skyndas på.. Som det är i dag så betalar de rikaste nästan ingen skatt alls.. Efter allt skatte fifflande och gömda pengar i skatteparadis.. Dagens sätt att behandla de välbärgade hämmar tillväxten i den kapitalistiska värden.. De rikaste flyr mest till skatteparadis som till Sverige  ..

Av Jammar. - 13 oktober 2017 13:37

Den 8 oktober var det 50 år sedan che EL Comendante  blev mördad.. Över hela värden så hyllades han av miljoner människor..

Av Jammar. - 13 oktober 2017 10:30

Blev påmind om en tid i mitt liv.. Att musik kan förändra sinnet så.. Vakna och var sur och grinig, till att bli djup och from som ett lamm.. Men spelar inte Rum 212, utan tar järnstaden.. Ett tag trodde jag att det var bara jag som lyssnade på Thåström..

Av Jammar. - 13 oktober 2017 09:21

Det var nån som skulle sälja filmkanaler till tven.. Har dåligt samvete nu.. Stackars flicka som måste ringa till en vrång gubbe som jag som nyss har vaknat.. Men jag fick henne och skratta.. Så ok.. Hon skulle tvångs skicka filmer i Titanic romantiska stilen filmer till mig.. Hon tyckte jag behövde se fler sådana filmer.. Nu har jag glömt vad jag skulle blogga om? Det var väl nått om att alla i sd partiet är puckade idioter.. Och inte blev förkylningen bättre av att vara ute i regnet i går..

Av Jammar. - 12 oktober 2017 18:55

Så har jag och några till stått i regnet och snålblåsten och vårdat vårat stöd för civilkurage andan.. Det är inte så mycket folk ute men några var det.. Och Nyfikna på vad som stod på våran banderoll.. Vi delade ut flygblad också i Östersund..  Nu är det Hemkok på varmt citron te med vissa hemliga örter som gäller.. Gott att få va hemma i sköna värmen..

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards