Alla inlägg under oktober 2017

Av Jammar. - 27 oktober 2017 07:45

Ja det kostar att ha dålig arbetsmiljö.. Höj skatterna för de som utnyttjar den arbetande klassen med 164 miljarder per år! Så blir det nog ordning på arbetsmiljön och 0 dödsfall på arbetsplatser..


Av Jammar. - 27 oktober 2017 07:26

Ja det är ju bra att det är jobbigt för sd partiet.. Så såg jag att det kan bli lite sol i dag och i morgon.. Får väl försöka få på vinterdäcken nu.. Fortfarande svart ute här..

Av Jammar. - 27 oktober 2017 06:45

Har gjort en egen soppa på fänkål anis kummin ingefära citron och några hemliga örter... Det funkar bättre en den man köper.. Ända nackdelen är att det tar tid att göra, men gör en liter åt gången så har man för en vecka.. Så har jag upptäckt att det inte ska drickas när man är som mest dålig.. Utan en kopp på morgonen och en kopp till kvällen.. varmt ska det va inte hett så en tesked honung och en halv pressad citron.. Jo gurkmeja också.. Så ska man inte sluta när man blir frisk utan drick i minst 5 dar till.. Detta är även bra för TBC enligt en gammal gumma från Ryssland..


Av Jammar. - 26 oktober 2017 19:18

Med sorg i sinnet läser jag om ett nytt dödsfall på en arbetsplats.. När ska detta vansinne sluta? En i veckan dör nu på sitt arbete..

Av Jammar. - 26 oktober 2017 18:34

Varför ta hit nått kapitalistiskt från imperialist landet usa.. Nä ha helgen för att minnas våra nära och kära som har lämnat oss... Vet att det är viktigt för många som har mist en när vän.. Så låt det få vara så!

Av Jammar. - 26 oktober 2017 18:15

Om man tänker sig att alla har olika tankar i skallen just nu. Alla tänker olika, visst är det spännande.. Det är helt otroligt att det finns så många tankar här på jorden..För vissa är det visst frustrerande, som att det finns de med annan hudfärg. Olika religion, annan kultur.. Tycker det är otroligt fascinerande.. Vad trist det skulle va om de främlingsfientliga styrde...

Av Jammar. - 26 oktober 2017 09:28

Att ha en alldeles förträffligt bra musiksmak.. Att gå på fester där man loggar in på ett nätverk och kan spela från mobilen är kul.. Men jag får inte komma längre på sådana fester.. De tycker jag har en sån knepig musiksmak.. Dom är så jäkla konformistiska av sig...

 

Av Jammar. - 26 oktober 2017 09:02

Fick ett sms om att folk blir deppade? Ja och det förstår jag.. Jag får väl lägga i lite extra pajas konster.. Så folk blir gladare och ler.. De som blir höstmörker deppade kan man få att skratta och le med lite finess..

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards