Alla inlägg under oktober 2017

Av Jammar. - 18 oktober 2017 13:03

Brukar sätta upp flygblad.. Helt anonym är jag.. Tror jag skulle bli hämmad, om de jag känner läste det jag skriver här på bloggen och på flygbladen.. Men nu är det så här, nån har satt ett häftstift på min lapp på anslagstavlan.. Eftersom i går höll den på att blåsa bort.. Det är nån som tycker som jag, och blir glad och stärkt av att inte va ensamheten med sina tankar.. Och tycker det jag skriver är viktigt.. Ja ett häftstift betyder så mycket.. Även om det bara är en i hela värden så stärks själen hos en, och hos mig..

 


Av Jammar. - 18 oktober 2017 09:35

Men man får inte bli lurad av att se solen inne.. Det blåser och är kallt 3 grader.. Det är en kyleffekt på -10 grader ute.. Så skönt att få va inne.. Så har planeringen inför den stora matchen i morgon börjat.. ÖFK möter Athletic Bilbao från Spanien Baskien, i morgon kväll kl 19 här i Östersund..  Det kan bli kallt 2-3 grader.. Men lite blåst.. Jag som tror på detta vill ha seger för Östersund..

Av Jammar. - 17 oktober 2017 20:09

År en jäkligt bra känsla..Undrar om ordet ALLA ingår i sd partiets vokabulär.. De borde skickas hit för en omskolning i medmänsklighet..

Av Jammar. - 17 oktober 2017 19:48

Skönt att få sitta i goa värmen och kura nu.. Bara 3 grader ute och lite snöblandat...  Varit och planerat familje dag till advent med glögg godispåsar tipspromenad och lite mer.. Nu kan man få koppla av med att tala om för sd partiet hur dumma de är! Att vara främlingsfientlig och hata allt som är främmande.. Tycker det är avkopplande att få diskutera med hatets och hotens troll fabrik. Helst nu när det går bara nerför i de senaste valundersökningarna,, De har det svårt nu, sd partiet..Tjo..

Av Jammar. - 17 oktober 2017 17:57

Sedan man har varit ute i ruskvädret, så får man koma in i värmen.. Slippa hämta ved och elda upp.. slippa vänta på att vattnet ska bli varmt, kalla golv.. Nu är det bara att komma hem och slänga sig i duschen, varma golv och varmvatten i kranarna.. Allt är så bekvämt..

Av Jammar. - 17 oktober 2017 13:01

Ska snart ut och lappa portuppgångar på de ställen det inte finns digital tavlor.. Och det vräker ner och bara 3 grader..

Av Jammar. - 17 oktober 2017 08:08

Allt fler lämnar hatets, sexismen, våldets troll fabrik nu.. sd partiet är nu under 15%. Tjo..


Av Jammar. - 17 oktober 2017 07:35

Nä va fan var det första jag sa i dag... Sådana som inte kan komma på möten och skickar sms mitt i natten så dom hinner springa och gömma sig.. Fan va jag hatar sånt..


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Skapa flashcards