Alla inlägg under november 2017

Av Jammar. - 6 november 2017 07:17

Skatte myglet breder ut sig.. Nu har det avslöjats att även toppen på Näringslivs ordförande myglat.. Har inte dåligt samvete, betalar som 1000 andra skattebetalare? Är det likasinnade då? Han stor ljuger den jäveln.. Det är väl därför de klagar på flyktingar, skola, vård.. De har en total ovilja att betala skatt.. Stora hus många bilar fritidshus utomlands och andra förmåner.. Men att tänka på gamla, barn, sjuka och flyktingar.. Och att betala skatt det skiter de i psykopaterna.. Om de jävlarna betalade skatt så skulle vi inte ha kris inom vård skola och andra samhälls funktioner..

Av Jammar. - 5 november 2017 16:33

Ja hårtorken må vara lika viktig för kvinnor, som mutterdragaren är för oss karlakarlar... Bytt hjul i dag.. Alltid lika roligt att byta hjul.. Det är verkligen en utmaning..

Av Jammar. - 5 november 2017 08:45

Att läsa i arbetaren " Gruvbolaget Svensk Bergsbruk, tidigare Wiking Mineral, har i åratal finaniserat den högerradikala tankesmedjan Motpol samt används för att finansierat vit makt-konferenser i Stockholm. Bakom står fascisten Daniel Friberg".. Så har en grupp Nazister haft besök av polisen i Göteborg och stora mängder vapen och sprängmedel hittades.. Ja nu kan man misstänka vart pengarna kommer från?

Av Jammar. - 5 november 2017 07:43

Har så vitt jag vet inte satt någon vit pelargonia? Men ändå så har det blivit en vit med lite rosa i? Har märkt den, så när den har blommat klart så ska jag ta ett skott.. Är det så att det har blivit en ny muterad blomma?

 

Av Jammar. - 4 november 2017 19:14

De främlings fientliga spred en ny lögn.. En bild på en äldre blåslagen kvinna som sägs vara misshandlad av flyktingar i Jordbro.. Det visade sig att det var en äldre kvinna från Söderhamn som ramlat. Hon avled på ett äldreboende kort därefter i stroke.. Personen som spred lögnen har tagit bort inlägget och gått under jorden..


Av Jammar. - 4 november 2017 18:30

I dessa tider då solen är knappt några meter över horisonten.. Men snart vänder det, 21 december. Då vi det kolbaserade livet åter får det efterlängtade ljuset åter.. Så har det varit i miljoner år.. Förstår inte att vi inte firar det istället för jul? Vi borde vara tacksamma för att så sker, att ljuset återvänder.. I stället för Tomten och nån jeppe som heter Jesus som bara är påhitt.. Vi ser solen vet att jorden cirklar runt den.. Så varför firar vi inte det?

Av Jammar. - 4 november 2017 12:42

Ja en promenad blev det..

 

Av Jammar. - 3 november 2017 08:55

Ja tur man kan trösta sig med tv-pucken i dag.. Det har aldrig gått bra för Jämtland och Härjedalen i tv pucken.. Jo en gång. Slutet på 70 talet..  Vi har fostrat många bra spelare men aldrig fått till det..


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards