Alla inlägg under januari 2018

Av Jammar. - 28 januari 2018 09:02

Nu är det ljust kl nio.. Minus fyra grader och mulet.. En alldeles ypperlig vinterdag.. Började morronen med kaffe och en räkmacka.. Om det skulle vara i slutet på mars så skulle jag säkert ha suttit på nån is och fiskat i dag.. Det lär nog vara kopiöst med snö på isarna i år? Det gör dom förrädiska, det var nästan ingen kyla innan snön kom. Så blir det en massa vatten på isen..

Av Jammar. - 27 januari 2018 19:49

Ja han en enkel rappare, (Marshall Bruce Mathers III) ger Trump en spark i röven..

Av Jammar. - 27 januari 2018 18:04

Dåliga pojkar har fått det lite jobbigare.. Och bra är väl det! Det har visst varit en bra dag i dag, men har sovit bort den tyvärr.. Ler över rasist jönsarna som inte längre får kränka folk på nätet.. Den svenska lagen funkar..

Av Jammar. - 27 januari 2018 08:04

Att bli utsatt för kapitalistiska förtryckare.. Man blir tex anklagad för en massa saker som är totalt osanna eller man blir isolerad på jobbet och i privatlivet.. Det görs inbrott i lägenheter och annat smått och gott.. De som pysslar med sånt här hur kan de leva med sig själva? De är ju sämre en de sämsta bland människor.. De kan väl knappast påstå att de gör det för den goda sakens skull? När det är människorätts aktivister som blir utsatta! Undrar hur många av alla föreningar som det sitter en infiltratör i? Att tro en mejl eller telefon inte är avlyssnad är en dumhet!



Av Jammar. - 26 januari 2018 18:52

Pingströrelsen i Knutby där mord, misshandel, våldtäkt, och sexuellt utnyttjande förekom.. Ja vad säger man? Ärad vare gud i höjden.. Så sd politikerna som stoppar svansen mellan bena och vägrar inse att de sjunker i valundersökningarna.. Tur att de bara är en liten obetydlig klick avarter..

Av Jammar. - 26 januari 2018 07:51

Jag blir så imponerad av folks påhittighet. "Alexanders Paynes senaste film är rolig och tankeväckande.. Varför läggs det så mycket pengar på att rädda kapitalismen från sig själv, istället för att avskaffa den?"

Av Jammar. - 26 januari 2018 07:09

Att installera en ny hårddisk på en tv box från Telia tar sin tid.. Eftersom man måste radera koder på den gamla boxen som hårddisken har pajat på.. Hoppas jag får den att funka tills OS börjar.. I dag har vi bara minus en grad här..Men såg att kylan ska komma tillbaka i slutet på nästa vecka? Så läste jag att fler unga i USA går över till vänsterpolitik.. Bra att nått positivt händer i det landet också..

Av Jammar. - 25 januari 2018 08:16

Årets första dag med plus grader.. Bara det gör ju en glad.. I går var det Sol också och bara nån minus. Det var så man fick lite förkänslor av våren och allt det innebär.. I dag är det plus och mulet.. Kan inte förstå varför folk tycker om semlor? De är ju torra och smaka tamefan inget.. Jo så fick jag av en sd politiker en ursäkt för skickade rasistiska SMS i går..

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Skapa flashcards