Alla inlägg under januari 2018

Av Jammar. - 20 januari 2018 08:36

Ja inte skulle jag våga sätta nån slant på vinnaren i kväll på Damernas fria program. Har suttit och filosoferat på vem som ska vinna Alina Zagitova eller Evgenia Medvedeva eller de kan båda snubbla eller falla.. Men åker båda felfritt så lär poäng räknings maskinen flippa över.. Och tanterna på svt sport hamna i nån typ av snyftar chock... Men man kan ju inte veta nått om framtiden.. För mig som är musikälskare så är det extra kul detta med musiken som spelas.. Apropå det, han Alexander Majorov svensken. Är det ingen som kan hjälpa honom med musik valet.. Valet av musik passar inte till hans åkning..  Ett av de bästa musikvalen enligt mig är..

Av Jammar. - 20 januari 2018 07:20

Trist väder -12 grader och en massa snö på backen. Man skulle kunna tro att temperatur mätaren har fastnat på samma gradtal? Har varit så här nu i flera dagar.. Såg att dygnet blir sex minuter ljusare varje dag nu..

Av Jammar. - 19 januari 2018 16:46

I går var det damer i dag är det herrarna som åker.. Och man får hoppas att de tre damerna som kommenterar inte bölar i dag.. I går var det rena rama böl fästen.. Man hörde hur de snörvlade under sändning.. Kan tänka mig att de har laddat upp med näsdukar till den sista gruppen.. Ler...



Av Jammar. - 19 januari 2018 06:55

Det är -12 grader och en massa snö.. Allt gick bra i går.. Det var roligt att få se den nya konståknings stjärnan Alina Zagitova 15 år från ryssland i går.. När man tror att det inte går att hoppa bättre så kommer det alltid nån som är bättre.. Man trodde att det blir svårt efter Evgenia Medvedeva senaste årens stjärna.. Men men Det kommer alltid nån ny.. Det ska bli otroligt spännande att se finalen i morgon..

Av Jammar. - 18 januari 2018 07:52

Har en stor hög med protokoll som ska renskrivas tills i kväll.. Men Såg att det ska vara konståkning i dag det är EM som avgörs.. Det är damernas korta fria åkning i dag.. Hoppas man får se Medvedeva.. 

Av Jammar. - 18 januari 2018 06:47

Sov mest bort hela dagen i går och vakna nu kl 05,00.. Är någorlunda pigg nu.. Tempen sjunker igen -10 och mer snö.. Make musik not war!

Av Jammar. - 12 januari 2018 18:20

Visst det är mysigt med eld ljus och kaminer.. Men nu är sanningen så att det finns massor med skadliga partiklar med öppen eld.. Små mikro saker som man andas ner i lungorna.. Som gör att andning blir svårt och cancern får ett fotfäste i kroppen.. Det kan ta år innan lungorna säger ifrån.. Även fast man slutar med öppen eld! Nu har jag varnat så skyll inte på mig!


Av Jammar. - 12 januari 2018 16:43

Skulle se på skidskytte i dag.. Lyckades med bedriften att sova från start till målgång exakt.. Fan också.. Tempen stiger bara -14 nu.. Men nån typ av dimma har kommit.. In i dimman igen..


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards