Alla inlägg under februari 2018

Av Jammar. - 26 februari 2018 06:38

Kallt i dag -28 grader här nu på morronen.. Snart är det ljust här vid sju.. Allt har ett blåaktigt sken ute, det ser verkligen kallt ut. Tur man får sitta inne med en varm kopp med kaffe och titta ut..

Av Jammar. - 25 februari 2018 07:13

Kvinnor som har empatin som arbetsredskap drabbas av utbrändhet och av stressrelaterade sjukdomar.. Snart är det den 8 mars och det har fan inte blivit bättre för kvinnor på 2018 talet.. Kvinnor drabbas oftare en män när det gäller stress, depression, sömnsvårigheter och utmattning..Och som att inte det räcker så blir de utsatta för sexuella kräkningar också av chefer och annat pack.. Det är dax att öka personaltätheten där kvinnor är arbetssäljare.. Empati är ett recept för självförbränning..

Av Jammar. - 24 februari 2018 19:31

Måste man så måste man..

 

Av Jammar. - 24 februari 2018 15:12

Krokoms Kommun har begärt timeout angående snön.. De har totalt fått för mycket för vad de klarar av angående snön.. Bondepolitikerna har stoppat huvudet i snön för att slippa se snön.. Det finns ingen snöröjning i kommunen.. Boende i centrum får klara sig utan hjälp. De gamla som använder hjälpmedel som rullator får sitta inne utan hjälp från hemtjänsten. Snart tar sig inte blåljus personal fram om det är nån som behöver hjälp.. Vakna Krokom!

 


Av Jammar. - 24 februari 2018 07:00

Tempen ute är som vanligt -12 grader.. Man funderar på varför det är -12 grader nästan varje dag, om det är staten som mixtrar med tempen? Satt upp en lapp om att jag vill köpa en bättre begagnad symaskin i går men ingen har ringt.. Är det ingen som har ringt tills på måndag så ska jag köpa en ny.. De är inte så dyra.. Så de lata överklass ungdomarna som bara orkar åka skidor eller bräda nerför fortsätter att underpresterar..


Av Jammar. - 23 februari 2018 16:34

Sovit bort halva dan men så var man uppe halva natten också. Är fortfarande inne i en trippel axel och en dubbel salkow. Och ingen har ringt angående symaskinen.. Var ut och tittade på symaskiner på nätet och de är inte så dyra så kanske köper en ny?

Av Jammar. - 23 februari 2018 09:02

Rev ner gardinstången i natt. Försöker förtränga det men det går inte längre.. Bör nog ta tag i saken och fixa till det.. Kan inte skylla på att det är ett nytt heminrednings mode.. Det ser för jäkligt ut.. Så skulle jag skriva en lapp om att jag vill köpa en bättre begagnad symaskin, att sätta upp på affären.. Ska börja sy.. Funderar på om det är lämpligt att skriva att jag även är intresserad av en bättre begagnad snygg sömmerska också?

Av Jammar. - 23 februari 2018 08:17

Temperaturen ute är som vanligt -12 grader. Lätt snöfall och det blir nog ingen sol i dag. Ska eller bör nog vila i dag! Jag är totalt slut efter konståkningen, det är jobbigt att åka konståkning.. Så slutade sagan om ÖFK med flaggan i topp.. Hur många svenska lag har spöat Arsenal i London? Vi vann med 2-1 i går kväll..

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards