Alla inlägg under februari 2018

Av Jammar. - 23 februari 2018 07:02

Ja det blev guld till Alina..

Av Jammar. - 23 februari 2018 06:44

Ja Fotboll skicross konståkning ishockey.. Hjärnan är fullproppad av all sport. Konståkningen var nog det bästa, vilka skridsko åkare de ryska flickorna är.. ja det blev guld och silver.. skicrossen gick inte så bra för Sandra..

Av Jammar. - 22 februari 2018 23:16

Nu är ÖFK Östersund ett av lagen!

 

Av Jammar. - 22 februari 2018 15:34

Skolskjutningar i usa ska bemästras med mer vapen på skolan.. Nu ska all skolpersonal beväpnas med vapen..Ja nu har han Dolnad Trump stigit i graderna från idiot till total super idiot.. I stället för att göra skolans miljö till en vapenfritt område så kastar idioten mer vapen i skolmiljön. Att låta barn slippa alla dessa vapen år visst en omöjlighet.. Förstår inte hur han får vara en som kan trycka på knappen till jordens totala katastrof.. Hoppas han Stefan Löfven nu när reser dit har med sig en Carl Hamilton som vet vad han ska göra..


Av Jammar. - 22 februari 2018 08:40

Kollade upp om man kan mata sjöfåglar med vitt bröd, och det ska man inte göra. De kan få nån typ av sjukdom och så är det ingen mat för fåglar.. Läste lite mer om vitt bröd, det är totalt onödigt. Så nu undrar jag varför man bakar vitt bröd?  Det är ohälsosamt..  Nu ska jag inte köpa nått vitt bröd nått mer.. Kan inte fåglarna äta det så kan inte jag heller.. Och jag kvittrar ju som en Tjädertupp!

Av Jammar. - 22 februari 2018 08:04

Här är det vanliga -12 grader.. Det är inte fel på min termometer eftersom mina grannar har det också.. Så har jag bröd i frysen som jag tänkte mata änderna med.. Men nu ringer klockor att man inte ska mata sjöfåglar med vitt bröd? Nu är det även ljust här denna tid.. Så det blir väl en tidig promenad i dag..

Av Jammar. - 22 februari 2018 07:17

I Eskilstuna är det tillåtet att hissa nazistflaggor enligt tingsrätten? Ja rasistiska kommuner? Det är nog inte invånarna utan en styrande överklass klick av högerpack som vill att Nazistflaggan ska vaja över stadshuset..


Av Jammar. - 21 februari 2018 07:01

Vanliga -12 grader ute.. Hoppas på lite sol i dag.. Måste ut och gå så jag får bort träningsvärken i rumpan.. Det är ganska skönt med OS som går på natten och morgonen.. Man vaknar dricker kaffe och slår på datan.. Läser tidningarna.. Det som är roligt att läsa i dag, att det är stora avhopp från sd partiet..

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards