Direktlänk till inlägg 3 april 2018

Allt fler lämmnar sd partiet.

Av Jammar. - 3 april 2018 16:05

Avhoppen från sd partiet växer men de stannar kvar som politiska vildar, eller går till ett annat rasistiskt parti. De inkasserar stora summor från oss skattebetalare eftersom de inte har de nån stake i kroppen, och avsäger sig sina bidrag. Men de gnäller över att nån flykting får bidrag som har flytt från krig och elende.. Själva sitter de i kostym och smörar på bidrag. Alla rasistiska och främlingsfientliga partier som har hat och våld på agendan borde inte få bidrag från staten!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jammar. - Måndag 8 aug 21:36

Kvinnor som gillar att ha sex med hundar. Man får inte bli brydd i dag..   ...

Av Jammar. - Måndag 8 aug 20:53

Största bluffen genom historien. Det finns ingen gud eller jesus allt är bara ett påhitt. Många som är totalt lurade. ...

Av Jammar. - Måndag 8 aug 19:57

Så obota dumt nya lagstiftningen för att förhindra högerextremister få ha vapen. Tror de att de har ett hakors tatuerar i pannan? De extrema är din granne eller vän i moderaternas eller andra högerpartier som centerns förbund. Eller Ebba Kalasjnikov....

Av Jammar. - Måndag 8 aug 07:15

Sju grader och sol här i landets mitt. Undrar om det har varit frost i natt? Så kaffe och macka med saltabiten jättegott. ...

Av Jammar. - Söndag 7 aug 14:57

Ok lagat en god soppa på högrev (köttsoppa) och saltabiten som ska ligga i saltlag tills i morgon. Skurat golv och badrum. Så ett skönt fotbad och klippt tånaglarna så smörjt i fötterna i väldoftande olja. Q10 är bra. orken kommer tillbaka.   ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se