Direktlänk till inlägg 5 april 2018

Att öppna proppen!

Av Jammar. - 5 april 2018 06:53

Det är så mycket så man vet inte vart man ska börja? Först är ju golf.  En fritidssysselsättning för snobbar och medelklass. De vill ju gärna kalla det för sport, jo pyttsan. Så sd politiker som gnäller över bidragen till flyktingar. Man att de själva sitter och tar i mot bidrag utan att göra mänskligheten nån nytta. Så vitt jag vet så har en sd politiker aldrig gjort nån nytta? I skolan, sjukvården, omsorgen eller i skogen eller i nån gruva. De sitter bara på sina feta rumpor i kostymer och inkasserar bidrag och skriker så de skiter.. Så de stackare som är med i Facebook att de tolererar detta med att deras konton flaxar runt bland skojare. Nä de sitter som fågelholkar och kör tre apor..ser inget hör inget säger inget. Så dessa religiösa knäppgökar som tror på nått som inte finns. ja jösses... Phuu det var skönt att få vädra ut. Jag kommer att må mycket bättre i dag!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jammar. - Måndag 8 aug 20:53

Största bluffen genom historien. Det finns ingen gud eller jesus allt är bara ett påhitt. Många som är totalt lurade. ...

Av Jammar. - Måndag 8 aug 19:57

Så obota dumt nya lagstiftningen för att förhindra högerextremister få ha vapen. Tror de att de har ett hakors tatuerar i pannan? De extrema är din granne eller vän i moderaternas eller andra högerpartier som centerns förbund. Eller Ebba Kalasjnikov....

Av Jammar. - Måndag 8 aug 07:15

Sju grader och sol här i landets mitt. Undrar om det har varit frost i natt? Så kaffe och macka med saltabiten jättegott. ...

Av Jammar. - Söndag 7 aug 14:57

Ok lagat en god soppa på högrev (köttsoppa) och saltabiten som ska ligga i saltlag tills i morgon. Skurat golv och badrum. Så ett skönt fotbad och klippt tånaglarna så smörjt i fötterna i väldoftande olja. Q10 är bra. orken kommer tillbaka.   ...

Av Jammar. - Söndag 7 aug 07:50

Tio grader och blåser en kall nordan vind från fjället.. Sitter med frukosten kaffe och macka och jösses vilket gott bröd jag baka i går, porterbröd.. ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se