Direktlänk till inlägg 26 april 2018

Tur man inte äter godis..

Av Jammar. - 26 april 2018 06:42

Ja 86 ton godis där råttor har bott. Hittar ni godis med små svarta avlånga kulor så ät dom inte, det kan vara rått skit. Mat snusket fortsätter, är det inte gifter så är det annat snusk. Och de som pysslar med mat fusket får bara ringa böter. Så var det nått ton kött som har legar direkt på latbils golvet och hur rena de vet man ju. Om sd partiet sluta vara så rasistiska och flykting fientliga och ta tag i mat snusket istället. Annars ser det ut att bli bra väder här, 0 grader och solsken.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jammar. - Måndag 8 aug 20:53

Största bluffen genom historien. Det finns ingen gud eller jesus allt är bara ett påhitt. Många som är totalt lurade. ...

Av Jammar. - Måndag 8 aug 19:57

Så obota dumt nya lagstiftningen för att förhindra högerextremister få ha vapen. Tror de att de har ett hakors tatuerar i pannan? De extrema är din granne eller vän i moderaternas eller andra högerpartier som centerns förbund. Eller Ebba Kalasjnikov....

Av Jammar. - Måndag 8 aug 07:15

Sju grader och sol här i landets mitt. Undrar om det har varit frost i natt? Så kaffe och macka med saltabiten jättegott. ...

Av Jammar. - Söndag 7 aug 14:57

Ok lagat en god soppa på högrev (köttsoppa) och saltabiten som ska ligga i saltlag tills i morgon. Skurat golv och badrum. Så ett skönt fotbad och klippt tånaglarna så smörjt i fötterna i väldoftande olja. Q10 är bra. orken kommer tillbaka.   ...

Av Jammar. - Söndag 7 aug 07:50

Tio grader och blåser en kall nordan vind från fjället.. Sitter med frukosten kaffe och macka och jösses vilket gott bröd jag baka i går, porterbröd.. ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se