Direktlänk till inlägg 27 april 2018

Mycket besvär!

Av Jammar. - 27 april 2018 06:21

En grad och halv soligt. Kan nog bli en fin dag i dag. Gårdagen blev det sådd i balkong hinkarna. Nu kommer en period då de åker ut och in. Så mycket besvär för lite gräslök, dill och sallad, spenat och sånt. Men det blir faktiskt godare en det man köper, det blir mer smak i självodlat. Så vet man vad man äter. Tycker att matskandalerna avlöser varandra nu, i går råttskit i godis och i dag ica och kaffebröd. Man vågar snart inte gå in på en affär för man kan bli förgiftad. Eller förälskad?

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jammar. - Måndag 8 aug 21:36

Kvinnor som gillar att ha sex med hundar. Man får inte bli brydd i dag..   ...

Av Jammar. - Måndag 8 aug 20:53

Största bluffen genom historien. Det finns ingen gud eller jesus allt är bara ett påhitt. Många som är totalt lurade. ...

Av Jammar. - Måndag 8 aug 19:57

Så obota dumt nya lagstiftningen för att förhindra högerextremister få ha vapen. Tror de att de har ett hakors tatuerar i pannan? De extrema är din granne eller vän i moderaternas eller andra högerpartier som centerns förbund. Eller Ebba Kalasjnikov....

Av Jammar. - Måndag 8 aug 07:15

Sju grader och sol här i landets mitt. Undrar om det har varit frost i natt? Så kaffe och macka med saltabiten jättegott. ...

Av Jammar. - Söndag 7 aug 14:57

Ok lagat en god soppa på högrev (köttsoppa) och saltabiten som ska ligga i saltlag tills i morgon. Skurat golv och badrum. Så ett skönt fotbad och klippt tånaglarna så smörjt i fötterna i väldoftande olja. Q10 är bra. orken kommer tillbaka.   ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se