Direktlänk till inlägg 28 april 2018

Svårt att låta bli?

Av Jammar. - 28 april 2018 06:59

Att blogga är kul! Det finns så många ämnen att skriva om, t.ex Hyresvärdar från helvetet, arbetsgivare (arbetsköpare) från helvetet. Kärlek eller hat. förgiftad mat. Eller den kanin gökande adeln. Har snart haft kortison i astma medicin och i näsan, i ett halvår snart. Detta har inneburit att nästan all smak och lukt är borta nu. Känner knappt skillnaden mellan öl och vatten. Jag blir full på öl där ar skillnaden. Så därför är jag totalt ointresserad av mat och gå på restaurang. Skulle ha gått ut i kväll men skiter i det. Varför ska man betala dyrt för nått som smakar nada. Så kärleken ja den ska man passa sig för, helst så här på vårkanten. Men det är ju svårt att låta bli? Att bli kär.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jammar. - Måndag 8 aug 21:36

Kvinnor som gillar att ha sex med hundar. Man får inte bli brydd i dag..   ...

Av Jammar. - Måndag 8 aug 20:53

Största bluffen genom historien. Det finns ingen gud eller jesus allt är bara ett påhitt. Många som är totalt lurade. ...

Av Jammar. - Måndag 8 aug 19:57

Så obota dumt nya lagstiftningen för att förhindra högerextremister få ha vapen. Tror de att de har ett hakors tatuerar i pannan? De extrema är din granne eller vän i moderaternas eller andra högerpartier som centerns förbund. Eller Ebba Kalasjnikov....

Av Jammar. - Måndag 8 aug 07:15

Sju grader och sol här i landets mitt. Undrar om det har varit frost i natt? Så kaffe och macka med saltabiten jättegott. ...

Av Jammar. - Söndag 7 aug 14:57

Ok lagat en god soppa på högrev (köttsoppa) och saltabiten som ska ligga i saltlag tills i morgon. Skurat golv och badrum. Så ett skönt fotbad och klippt tånaglarna så smörjt i fötterna i väldoftande olja. Q10 är bra. orken kommer tillbaka.   ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se