Alla inlägg under april 2018

Av Jammar. - 5 april 2018 06:53

Det är så mycket så man vet inte vart man ska börja? Först är ju golf.  En fritidssysselsättning för snobbar och medelklass. De vill ju gärna kalla det för sport, jo pyttsan. Så sd politiker som gnäller över bidragen till flyktingar. Man att de själva sitter och tar i mot bidrag utan att göra mänskligheten nån nytta. Så vitt jag vet så har en sd politiker aldrig gjort nån nytta? I skolan, sjukvården, omsorgen eller i skogen eller i nån gruva. De sitter bara på sina feta rumpor i kostymer och inkasserar bidrag och skriker så de skiter.. Så de stackare som är med i Facebook att de tolererar detta med att deras konton flaxar runt bland skojare. Nä de sitter som fågelholkar och kör tre apor..ser inget hör inget säger inget. Så dessa religiösa knäppgökar som tror på nått som inte finns. ja jösses... Phuu det var skönt att få vädra ut. Jag kommer att må mycket bättre i dag!

Av Jammar. - 4 april 2018 07:03

Det är vitt men bara nån cm och -2 grader. Bra att det kommer nysnö så den kan ta med sig den gamla snön. Det ska visst blåsa mycket också.

Av Jammar. - 3 april 2018 16:05

Avhoppen från sd partiet växer men de stannar kvar som politiska vildar, eller går till ett annat rasistiskt parti. De inkasserar stora summor från oss skattebetalare eftersom de inte har de nån stake i kroppen, och avsäger sig sina bidrag. Men de gnäller över att nån flykting får bidrag som har flytt från krig och elende.. Själva sitter de i kostym och smörar på bidrag. Alla rasistiska och främlingsfientliga partier som har hat och våld på agendan borde inte få bidrag från staten!

Av Jammar. - 3 april 2018 09:22

Var på en kortare promenad nu på morgonen och det är otroligt isigt och knöligt. Var nästan ensammen eftersom många vill eller vågar inte gå ut eftersom de är rädda för att ramla. Det blir dagsmeja och fryser på natten och det är otroligt mycket snö kvar så det lär bli värre.

Av Jammar. - 2 april 2018 07:57

"Profitfränder med huggtänder. Enligt vetenskapsradion finns det fler rovdjur i Sverige nu en på 1800 talet. En viss minskning blir det nu när Nordeas huvudkontor flyttar till Finland."

Av Jammar. - 1 april 2018 11:22

Det blev en kortare promenad till sopstationen. Så var man till affären och tankade lite kvinnlig fägring och soppa och nått som är nyttigt för magen. Har nog inte ätit på tre dagar bara druckit vatten..

Av Jammar. - 1 april 2018 08:03

Sol och fint och en jäkla skäggstubb..

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se