Alla inlägg under april 2018

Av Jammar. - 28 april 2018 18:58

Personen som kallar sig kulturprofilen i akademin har visst tagit kronprinsessan viktoria på baken.. He he ja ta adeln på baken he he he... Ja jäklar. de håller på som oss andra, i de noblaste kretsar he he..

Av Jammar. - 28 april 2018 10:28

Jaha då har snusen blivit dyrare. De har lagt på två kronor så nu kostar en ask 26 kr. Jäkla snuskapitalister. Det var underbart ute i dag, det blev en lång promenad. Men när trafiken satt i gång så kom dammet. Får väl vara inne och mixtra med växterna fram till hockeyn. Vissa ska börja härdas så vädret är perfekt sex grader och lite sol..

Av Jammar. - 28 april 2018 06:59

Att blogga är kul! Det finns så många ämnen att skriva om, t.ex Hyresvärdar från helvetet, arbetsgivare (arbetsköpare) från helvetet. Kärlek eller hat. förgiftad mat. Eller den kanin gökande adeln. Har snart haft kortison i astma medicin och i näsan, i ett halvår snart. Detta har inneburit att nästan all smak och lukt är borta nu. Känner knappt skillnaden mellan öl och vatten. Jag blir full på öl där ar skillnaden. Så därför är jag totalt ointresserad av mat och gå på restaurang. Skulle ha gått ut i kväll men skiter i det. Varför ska man betala dyrt för nått som smakar nada. Så kärleken ja den ska man passa sig för, helst så här på vårkanten. Men det är ju svårt att låta bli? Att bli kär.

Av Jammar. - 27 april 2018 16:46

Toronto mördaren drevs av kvinnohat. Timmarna innan så hyllades han av div höger rörelser. Nu undrar man vart sd partiet och andra som snabbt kritiserar är med sina kommentarer är? Detta bevisar vart sd partiet och deras troll nätsvans står!

Av Jammar. - 27 april 2018 09:59

Var på promenad och det var skönt ute.. Men det börjar redan damma. Hopas de väntar nu med att sopa tills det blir mer blött så det inte dammar? Men det är väl för mycket begärt. Så har jag hunnit med att dammsuga. Ett bra sätt att ta tag i dammsugningen är att ta fram den och lägga den där den är mest i vägen. Så man går och snubblar på den, då dammsuger man efter ett tag.


Av Jammar. - 27 april 2018 06:21

En grad och halv soligt. Kan nog bli en fin dag i dag. Gårdagen blev det sådd i balkong hinkarna. Nu kommer en period då de åker ut och in. Så mycket besvär för lite gräslök, dill och sallad, spenat och sånt. Men det blir faktiskt godare en det man köper, det blir mer smak i självodlat. Så vet man vad man äter. Tycker att matskandalerna avlöser varandra nu, i går råttskit i godis och i dag ica och kaffebröd. Man vågar snart inte gå in på en affär för man kan bli förgiftad. Eller förälskad?

Av Jammar. - 26 april 2018 06:42

Ja 86 ton godis där råttor har bott. Hittar ni godis med små svarta avlånga kulor så ät dom inte, det kan vara rått skit. Mat snusket fortsätter, är det inte gifter så är det annat snusk. Och de som pysslar med mat fusket får bara ringa böter. Så var det nått ton kött som har legar direkt på latbils golvet och hur rena de vet man ju. Om sd partiet sluta vara så rasistiska och flykting fientliga och ta tag i mat snusket istället. Annars ser det ut att bli bra väder här, 0 grader och solsken.

Av Jammar. - 25 april 2018 13:39

Tack för iden. Nu ska ned skräpar svina få!  

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Träna glosor med Ovido