Alla inlägg under april 2018

Av Jammar. - 25 april 2018 06:50

Nyttiga idioter. Ja nog är de nyttiga idioter sd partiet åt risk kapitalisterna! Nu kan de utan risk riskkapitalisterna  sno åt sig skattebetalarnas pengar utan att åka dit, nu när all uppmärksamhet riktas mot flyktingarna. Förut under förra regeringen så skapades lagar så det var fritt fram för kapitalisterna att sno pengar. Det flyktingarna kostar i humanitär hjälp är bara en droppe i havet mot vad riskkapitalisterna tar.

Av Jammar. - 25 april 2018 05:59

Om det inte vore för rasistpartierna som t.ex sd partiet så skulle det vara ännu bättre. De själ all tid och kraft som det är brukligt som parasiter gör. De ska hela tiden klanka på och blockera med sin flykting fientlighet. De borde helt enkelt skämmas för sitt beteende! Fler och fler tycker att landets ekonomi har blivit bättre, och för landet i största allmänhet! Men det finns mycket mer att göra som i skolan sjukvården och sånt. Det är 3 grader här och var tvungen att öppna balkongen så man får höra måsarna. Det är ganska komiskt att man i närheten av fjällen och i all snö, så känns det som om man vore vid havet.


Av Jammar. - 24 april 2018 11:05

Nu så så ska jag snart få tillbaka mitt köksbord. Snart är alla plantor borta. Pelargonerna blev extra bra i år. Så har jag köpare till de köttätande växterna. En ska jag behålla själv den är så bra på flugor.

Av Jammar. - 24 april 2018 07:12

 

Det är 0 grader och snöar och backen är vitt som mitt samvete. Tur att man inte har satt på sommardäcken. Och att man inte har hängt bort alla vinterkläder. Skumt att höra måsarna skrika som om de trivs med snön? Ja måsarna är ju vita här..

Av Jammar. - 23 april 2018 18:35

En viss artist har det skrivits mycket om de senaste dagarna så lyssnade på hans musik? Ja vad säger man Tant pedofilernas sovrums musik eller konformisternas syskon puss.. Nä det var inget för mig! Så slätstruket..


Av Jammar. - 23 april 2018 17:51

Hur kan vara med i facebook efter alla dessa skandaler? Tankarna går till varningar som forskare har varnat för. Missbrukande facebook användare. Att han ledaren för företaget klarade sig lindrigt undan i senatsförhören är ett kvitto på hur farliga de är med sin manipulation och hur de har snärjt samhället i en ond cirkel. Förbjud företaget att ha facebook på nätet! Funderar på vilka idioterna är som fortfarande är med? eller som är rasister och röstar på sd partiet? Eller de som svarar i telefon när reklam nissarna och eller undersöknings idioterna ringer.  Eller de som tittar på melodifestivalen är? Vika de är?

Av Jammar. - 23 april 2018 06:45

Förskolepersonal i uppror. Arbetsmiljön är urusel, personalen får inte ta ut raster och möten som är lagda på kvällarna så personalen blir aldrig utvilade. Nya vikarier varje vecka. Folk sluta och dåliga löner. Listan kan göras lång på det negativa inom förskolan. Tjänstemännen som styr förskolan får lära sig hur man utnyttjar empatin hos personalen.  Empatin ett recept på förbränning.

Av Jammar. - 22 april 2018 06:19

Gifter i våran mat! Senaste är detta med växtgifter i bröd och frukostflingor. Och det är ingen garanti att köpa ekologiskt eftersom gifter har även hittats där t.ex ägg. Vi har hamnat i en svår sits eftersom vi är anpassade till att inte odla vår mat själva. Vi bor ju i lägenheter och i städer där luften är dålig. Så vi får kapitulera och finna oss i att gå till affären och köpa giftig mat.

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Träna glosor med Ovido