Alla inlägg under april 2018

Av Jammar. - 21 april 2018 08:43

Ja att vi är en kol baserad livsform som kom till för ca ? miljoner år sedan då som ett dna som av slumpen skapade oss. Därför borde vi dyrka och tillbe slumpen! Ex ge oss vårt dagliga bröd slumpen.

Av Jammar. - 21 april 2018 06:30

Det är fyra grader varmt och mulet..  Så har våra vänner måsarna kommit och börjar morgonen med sitt skrikande. Det är faktiskt trevligt, många har problem med måsarna men inte jag. 

Av Jammar. - 20 april 2018 09:01

Sop snusket i Krokom. Vi bor i en kommun som är sämst på miljön. Vi vill ha hus med möjlighet att sortera våra sopor på gårdarna.

 

Av Jammar. - 20 april 2018 05:46

  Solen gillar inte oss i dag. Det innebär att vissa störningar på all elektronisk utrustning kan bli besvärliga som Mobiler bank kort och sånt. Det är höga värden på sol vindar och magnetiska vindar Kp 4-5..

Av Jammar. - 19 april 2018 22:05

Ett nytt mord på en arbetsplats har skett en 45 årig man.. När ska detta vansinne sluta? Vi måste få slut på dessa mord på arbetsplatserna. Mannen avled på platsen och polisen vet inte hur? De sitter som fågelholkar.  En arbetare ska känna sig säker på arbetet..

Av Jammar. - 19 april 2018 21:52

Att adeln och så kallade kungahuset är nån typ av parasit trätande på landet vi lever i vet många av oss. De förökar sig som kaniner och ligger och äter vindruvor och slår sig själva för bröstet och har nån typ av vaneföreställande åsikt om att de är så jävla bra. Avskaffa den tärande Adeln.

Av Jammar. - 19 april 2018 21:31

Om det skulle finnas kemiska vapen i de fabriker som väst nu har bombat så skulle det läcka ut giftiga gaser? Så har inte skett! Utan det är nån fix ide att bomba är bra. Att det är barn och gamla, kvinnor som är offren det skiter man i. Skulle man bomba en fabrik som framställer giftiga gaser och utsätta oskyldiga för det? Jo USA är visst pigg på det.

Av Jammar. - 19 april 2018 21:12

Ingen skulle bry sig om landet om det inte vore för oljan var det nån som sa. Väst attacker mot landet med raketer och bomber visar sig vara en attack mot läkemedels industrin i Syrien, då man bomba läkemedels fabriker som framställer motgift mot skorpion bett. Tankarna går till folket i Syrien..

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards