Alla inlägg under april 2018

Av Jammar. - 19 april 2018 20:45

Varför avskaffar man inte adeln nu i dessa tider då de visar sin inkompetens? Vi skulle nästan kunna sänka skatten med 50 öre för alla om så skedde. De gör ingen nytta utan bara är tärande på den skattebetalande arbetaren. De förökar sig som kaniner och lever som parasiter..

Av Jammar. - 19 april 2018 08:12

Ja jösses vad de tjatar fortfarande om denna lekstuga i akademin. Hoppas den nobla adeln får betala kalaset som denna cirkus kostar.

Av Jammar. - 19 april 2018 07:26

Ja här ser ni fjäder högen i högerkant och tomten som har vridit sig till vänster.  

Av Jammar. - 19 april 2018 06:53

Redan plus 6 grader och halvmulet.. Så såg jag att det ligger en hög med fjädrar på gården, så jag tippar på att duvhöken har varit här nu tidigt på morgonen och  knipit en duva. Det är alldeles för många duvor här så det är bra. Så till gårdstomten som  har snurrat ett halvt varv? Det är inga spår i snön utan den har själv vridit på sig? Skumt va? Vet att det är mycket häxerier och trolltyg och sånt här, undrar va tusan de håller på och hittar på för fanstyg nu? Funderar på fjäderhögen nu? De har kanske offrat en duva till tomte guden? Och det är väl jag det..


Av Jammar. - 18 april 2018 14:57

I dag töar det så det skvalar, först så tok regnade det och nu skiner solen. De som bor efter kusten får snart leta fram storstövlarna och flytväst. Pojken vakan till i en, och man blev sugen på att gräva kanaler och ha båt race..


Av Jammar. - 18 april 2018 07:30

Mulet i dag plus 2 grader (första gången för i år jag skriver plus) och risk för regn? Bra så dammet försvinner. Mycket snö kvar fortfarande ca 40 cm. Och så har jag nu sett alla sju filmerna, tror jag? Star Wars The last jedi. Och den är bra..Hyrt på Filmbutiken på telia. Så detta snack om att sänka löner! När ska direktörerna och högern begripa att folk måste kunna äta och ha nån stans att bo. Det kostar pengar idioter.. Tycker att adeln, högern, politiker och direktörerna kan sänka sina löner..

Av Jammar. - 17 april 2018 07:16

De två första valen så ska ett bidrag på 5 miljoner fördelade på 8 år betalas ut. Sedan inte ett jäkla öre mer från staten. Löner och sånt ska betalas av partiet.. Inga bidrag mera, så kanske det blir slut på dessa höga fantasi summor i löner för politiker. Så de kommer ner på jorden.. Så ska varenda öre i stöd och bidrag från Företag och sånt redovisas och vara allmän handling. Hyror för riksdagshus stadshus och kommunalhus ska 50% betalas av stat resten ska partierna betala.. Det ska kännas att sitta som styrande.


Av Jammar. - 17 april 2018 06:08

Det är lustigt att vissa partier i landet gnäller över att det betalas ut för mycket i bidrag. Partierna väljer själva hur mycket de ska få i bidrag så? i år kan de få enda upp till 200 miljoner i bidrag. Rena pengar. Det är en jäkla massa pengar de får i bidrag bidrags gnällare. sd partiet kan få enda upp till 40 miljoner i bidrag.. Jag har lärt mig att man ska sopa runt sin kring egen dörr innan man gnäller. Varför inte införa ett bidrags tak för politiska partier.  Så är det minus en grad här och solen är uppe i diset..

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se