Alla inlägg under april 2018

Av Jammar. - 16 april 2018 19:08

Fortfarande säger man att det bara är misstänkt kemvapen som har används i syrien? Det kan vara så att ett hus med insektsgift har träffats av en bomb och att det inte avsiktligt har används kemiska stridsmedel? Så sitt still i båten EU USA Storbritannien och Frankrike. Så lilla landet Sverige välj inte sida utan ge freden en möjlighet. Ett fullskaligt krig kan leda till ett 3 världskrig.. 

Av Jammar. - 16 april 2018 18:40

Nu har de kavaj klädda herrarna i slipps och damerna hittat ett nytt land att utplåna. Det luktar som det Georg W. Bush letade efter i Irak. Förintelse vapen i Irak och som skulle sätta stopp för all terrorismen? Det är en total galenskap av de styrande och FN. Man ser huggtänderna på de som säger att de vet? De har fått smak på olja och blod. Måtte någon sätta stopp för denna galenskap.

Av Jammar. - 16 april 2018 18:18

Moderaterna och sd partiet har åter tagit varandra i hand och i främlingsfientlig högeranda står enade i tiggerifrågan. Vad är det i tiggerifrågan som är så hemskt så den måste förbjudas? Kör de omkring med mopeder och rycker handväskor från gamla eller stör i bostadsområden med fyllerister eller kör för fort med sina stora stadsjeepar? Eller misshandlar de som har en annan sexuell läggning. Eller kör de med skoter i fjällen och jagar rovdjur eller misshandlar djur?

 

Av Jammar. - 16 april 2018 06:39

Sol men mulet och minus en grad. Fick energi på affären i går  så det blev tvätt städ och damning och annat pyssel. Så skönt att vakna och allt är fixat och fint och nybäddad säng. Har fått problem med bihålorna igen har varit till och från snart ett år. Så blir jag bestört när regeringen satar noll på arbetsmiljön som ska sätta stopp för morden på arbetsplatserna. I år är det 11 st som har dött..

Av Jammar. - 15 april 2018 18:52

2-0 till ÖFK. Det slutade 2-1 men 3 poäng till Östersund..

Av Jammar. - 15 april 2018 18:47

Östersund har efter 59 minuter lyckas med att göra 1-0 mot Göteborg.

Av Jammar. - 15 april 2018 06:07

Blå himmel och solen är uppe, det är -2 grader.

Av Jammar. - 14 april 2018 10:31

Snart är det bara en halvmeter snö kvar. Ni som kommer ihåg när det bara var en liten toffs som stack fram..  

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se