Alla inlägg under april 2018

Av Jammar. - 14 april 2018 08:44

Jag sitter i nån typ av stumhet, har nyss sett reprisen av jakten på "Generalen" Det är ett exempel på när allt går galet så tar dumheten över. Vilket super fiasko. De har arresterat fel general och panikartat tror det är rätt..  Programmet finns väl att se på svt play. Jag kan inte skriva om hela programmet. 


Av Jammar. - 14 april 2018 06:48

Det finns de som inte vill äga sin bostad utan bara vill hyra. De kallas hyresgäster och de har skapat en hyresgästförening. Nu finns det ett hot mot de som vill hyra och det är att de kommunala hyresbolagen vill sälja ut hyresbostäderna så det ska bli ett rent kapitalistiskt boende. Så lösningen är att det blir ett skydd helt utifrån hyresgästerna perspektiv som skulle göra bostadsmarknaden mindre intressant för riskkapitalister.

Av Jammar. - 14 april 2018 05:51

Noll grader ute och det är blå himmel. Känns lite bättre i dag. Inte bara för att Skellefteå slog djurgården i går så Stockholm ha ha ha. Inget slutspel för er. Har varit ute i solen för mycket så däri kommer illamående och tröttheten, man bör vara försiktig när de första riktiga soldagarna är här. Såg att det kan bli sol hela nästa vecka också? Skulle inte vara dumt med ett regn som spola bort väg dammet. Lider av dammet nyser och håller på, för pollen är det inte här ännu. Det är fortfarande en halvmeter snö kvar. Så nått annat nu. Gillar att skoja och har massvis med humor och fantasi. Att skämta är mitt kall. Det roligaste är nog när skämten är nära sanningen.  

Av Jammar. - 13 april 2018 08:00

Noll grader och soldis i dag. Känner mig fruktansvärt trött i dag. Får försöka sova nån timme på dan? Så är det hockey i kväll igen. Tankarna går till Syrien och människorna som bor där..

Av Jammar. - 12 april 2018 18:55

Direktörerna hotar demokratin och freden. Under många år har företag och kapitalister tränats till att ta över samhället med våld vid en kris om det är möjligt. Mördar patruller ska likvidera tänkare som är ett hot mot den kapitalistiska strukturen. De kallar sig själva för blodsbrödraskapet. Fick ett mystiskt samtal om hur de ska ta över om krisen kommer. Tycker att den arbetande klassen ska ta tillbaka det som är vårt. Och det är snarast innan krisen kommer. Allt åt alla..

Av Jammar. - 12 april 2018 08:13

Var så tung i huvudet så jag raka skallen nu på morgonen.. Få se om det blir lättare nu? Det är faktiskt ganska skönt att ha ett rakat huvud. Helst under vår och sommar tider. Sitter och funderar på vilka som gör böjen på ost krokarna? Allvarlig nu! Så har jag upptäckt att det är mindre småfåglar, det är nästan ingen fågelsång. Läste om att de har minskat eftersom de i syd Europa använder mer växtgifter och annat skit nu..

Av Jammar. - 12 april 2018 07:01

Sol och -6 grader och har nog varit ute i solen för mycket? Jag har fått en lätt rödbrun färg. Jag är så trött i dag. Få se om kaffet hjälper. Och slår man på tven så snackar de bara om Akademin, att de orkar tjata om denna skit. Kollar man nu så lär man väl dö av leda.. Förlorade i hockey gjorde vi också i går. Det är en tung dag i dag. He he he. Jo jag har fått min speciella sydda sitt kudde nu så nu sitter jag skönt. Och  glöm inte att vattna blommorna för nu är det torr luft, har bara 20% luftfuktighet här. Så går tankarna till Syrien i denna svåra stund..

Av Jammar. - 11 april 2018 11:43

Satt på mig trädgårdsmästare kavajen i dag och nu är allt omplanterat. Nu är det bara dill och sallad och mynta, olika sorter kvar plus nått annat jo gräslöken förstås.. Ska nog köpa frön till gräslöken så snart jag är på affären.. Det är faktiskt själsläkande att pyssla med växter och se hur det växer. Allt blev bara paj förra året, tror det var dålig jord här uppe till försäljning? I år har jag spetsat jorden med hästskit. Fler som har sagt samma sak..

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se