Alla inlägg under april 2018

Av Jammar. - 11 april 2018 06:48

God morgon och välkommen till ännu en dag i solen! Det är -7 grader och blå himmel här.. Det lär bli en fin dag. Ska koka brunabönor, har haft de i blöt under natten. Ska göra med sirap och ättika.. Blev så sugen i går på stekt korv och bönor.. Så kan det bli ibland. Kan få främmande i kväll, det är ju hockey. Tänkte bjuda på bruna bönor och korv.. 

Av Jammar. - 10 april 2018 10:55

Samma ställe som i går men det har blivit skrapat och så är det sol i dag..  

Av Jammar. - 10 april 2018 07:19

Akademin ja? De ska visst ha nått med kultur att göra? Det vore väl bättre att lägga ner Akademin och dela ut pengarna bland kultur utövarna! Det har man nu förstått att det är nån typ av lekstuga där adeln styr.. Nobelpriset lika så lägg ner.. Ge pengarna till folket. Konformisterna och de som försvarar hierarkistisa system gungar där de är i dag. Leve det fria livet fritt från kapitalismen!

Av Jammar. - 10 april 2018 06:23

Kallt i dag -9 grader och blå himmel, det kommer att bli en solig dag.. Underbart...Somna till hockeyn i går och det skulle jag inte ha gjort eftersom Skellefteå vände och vann matchen mot djurgården.. Och fler sd politiker lämnar partiet, och det är ju bra. Ett samhälle utan rasism hot och våld och hierarkiska förtryckar system skulle vara bra!

Av Jammar. - 9 april 2018 15:09

Ja och självklart så hejar över halva landet på Skellefteå! De är ju jäkligt duktiga på pucken och södra landet laget, lär nog få slipa skridskorna och be snällt för att få känna på pucken.. Tror de heter djurgården Skåne laget? och vem kan heja på dom?

Av Jammar. - 9 april 2018 09:40

Det blir många liter vatten av detta..  

Av Jammar. - 9 april 2018 07:59

Ja vad gör de för nytta Akademin? Så förundrad över vad de pysslar med? klipper de gräsmattor eller skottar snö eller jobbar inom hemtjänsten de kanske jobbar på skolan? De är säkert nått onyttigt som suger ut oss arbetande skattebetalare den sista blods droppen.. Tror vi skulle klara oss alldeles utmärkt utan akademin.

Av Jammar. - 9 april 2018 07:18

Gråmulet och -1 grad och lugnt. Tön har börjat nu, på vissa ställen har det redan blivit översvämning. Man ser nu vart det har fuskas i anläggnings arbetena. Det är säkert många verkmästare som går omkring och tittar i backen nu. Så har första koppen kaffe hällts upp. Var uppe och kollade på lag Edin i natt som spöade Kanada  med 7-3 och Kanada gav upp.. Så det blev ett svenskt guld i vm..

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Träna glosor med Ovido