Alla inlägg under april 2018

Av Jammar. - 8 april 2018 14:52

Hur ska det gå nu när sd politikernas nät svans har fler att välja? Kommer de att överge sd politikerna för andra extrema vit makt nazister? Det finns ju flera nu. Trätan inom sd partiet och utbrytningar och avhopp. Extremhögern vinner, och sd partiet förlorar sitt stöd hos nätsvansen. 

Av Jammar. - 8 april 2018 06:42

Ja det är ju nya krångliga regler från 20 maj. Har varit lite rädd för att jag kör obesiktigat så tänkte beställa tid nu på morgonen, men såg att jag har tills oktober 2018 på mig. Så ett tipps gå in på transportstyrelsen och kolla där.. Det är noll grader här och grått ute. Så till alla rasister som skrek i går att en ny muslimsk bil attack i Tyskland var ett muslimskt terror dåd.. Sitt still i båten som man säger, det kan ha varit en psykiskt sjuk kristen vit man..


Av Jammar. - 7 april 2018 19:37

Jag var mycket förtjust i Maria Callas när jag var ung och sitter nu och tittar på denna underbara kvinna. Det är en dokumentär om henne just nu. När man förändrades i ungdomen och har en annan syn på skönhet och så.. Minns en skivaffär där jag alltid hängde efter jobbet på fredagar och bläddrade bland skivorna.  Det var en äldre kvinna som ägde. Hon sa alltid att det inte andra kan sjunga det kan Callas sjunga.. och ett exempel på det är väl lakmes flower duet..

Av Jammar. - 7 april 2018 18:06

Sitter och känner att det känns lustigt med stortån? Jo tittar ner och ser att jag har ett hål i strumpan. Förr sa man att har man ett hål i strumpan så blir man rik. Vinner jag storvinsten i kväll så ska jag rama in strumpan i guld ram..

Av Jammar. - 7 april 2018 08:20

Minus två grader och grått ute och lugnt. Kaffet smakade inte så bra nu på morgonen eftersom jag har nån lustig magåkomma? Har haft det nu några dagar. Har tusen saker som ska göras men känner inte för att göra ett smack. Så får man gratta Timrå som är tillbaka. Kul eftersom vi Jämtar har ett gott öga till hockeylaget. Så funderar jag över detta när kommunala bostadsbolag gör renoverar för pengar som de har fått från staten, och sedan höjer man hyrorna för hyresgäster? Finner inte riktigt ord för det men det låter som ett kapitalistiskt monster med huggtänder som släpps lös bland oskyldiga, och som inte får säga sitt.. Om det finns ett ord för detta så? 

Av Jammar. - 6 april 2018 16:47

En undersökning från brottsförebyggande rådet visar att ungdomar från segregerande områden med hög medelinkomst knarkar mer en ungdomar från förorterna, men inte misstänks lika ofta av polisen.

Av Jammar. - 6 april 2018 07:24

Suck.. Ja men det är bara att gilla läget! Det som göms i snö kommer fram vid tö.. Om ni tittar i nederkant  där är en prick det är luvan på gårdstomten och den är en meter.. Så det är en massa snö här i mellersta delen av landet. Vi är nästan mitt i..  

Av Jammar. - 5 april 2018 18:17

Har pysslat med växter hela dan i dag. Snart är allt omplanterat och alla skott satta. Bör nog så persiljan också, eftersom den är så sen. Här kan man inte sätta ut växter för tidigt eftersom då fryser de om natten.  Nån gång i mitten på maj brukar funka bra?.. Brukar använda småhinkar med handtag då blir de lätta att flytta ut och in. Så måste jag klippa naglarna i morgon..

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se