Alla inlägg under juni 2018

Av Jammar. - 27 juni 2018 13:46

Nu har de varit här och sanerat. De är som barn man måste hela tiden hålla koll på de styrande..

Av Jammar. - 27 juni 2018 12:22

Det stinker olja i hela bostadsområdet. Jo de rensar stuprännor och använder en billyft där troligtvis en oljeslang brast så nu är halva gården nersprutad med olja och det stinker. Så har de lagt på några uppsugnings papper så for de på lunch. Detta måste saneras så fort som det bara går eftersom det är ett bostadsområde. Vänd på pyramiden i Krokoms bostäder. Jag vill bara förbereda mig för fotbollen nu kl 16 inte hålla på med sånt här skit. Mejl är skickat till Krokoms bostäder, få se om nått händer.  

Av Jammar. - 27 juni 2018 11:00

Tycker skolorna borde undervisa i hur man vänder på hierarkistiska pyramider! Och se farorna med hur sårbara sådant är! Eftersom det finns krafter som ser sånt som en anledning att ta makten eftersom sådant arbete är mycket sårbart. De kapitalistiska och manipulerande psykopaterna älskar pyramider där toppen är uppåt. De ser en möjlighet att få förtrycka människor. Alla föreningar och då menar jag alla! Bör ändra tankesätt och tänka på vad de verkligen är. Allt från hyresgästföreningar, fackföreningar, fotbolls klubbar politiska partier. Är allt för fastlåsta med det gamla sättet att folket måste styras uppifrån? Börjar man i tidig ålder med omskolning hur man vänder pyramider så kommer det att funka bra! Tankar innan fotbollen.


Av Jammar. - 27 juni 2018 08:05

Kristen knäppjök gifte sig med 24 st kvinnor i Kanada.. Snacka om att ha en omättlig aptit på kvinnor. Själv så njuter jag av att få va fri som fågeln..

Av Jammar. - 27 juni 2018 07:48

Vakna nyss av ett sms där min otroliga vackra vän var på väg till jobbet och beskrev vädret som strålande sol och att det blir en fin dag? Undrar vilken planet hon är på? För här är det mulet och blåser kallt, kan bli regn. Ja i dag är det bara fotboll. Gruvar mig för att gå ut. Man ska gissa hur det går och sånt snack.. Jag gissade rätt mot Tyskland och det svider hos många. Hemligheten är att man inte ska gissa med hjärtat.

Av Jammar. - 26 juni 2018 16:52

Sd politiker säger om hatet mot fotbollsspelaren i Sverige. Se man ut som en imman och självmordsbombare får man skylla sig själv även om man spelar fotboll. Jag själv ställde frågan så det är 100% säkert.. Ja och ett sådant parti röstar folk på?

Av Jammar. - 26 juni 2018 10:01

Ge bort Skåne och Småland till danskarna för några backar god danskt Öl! Eller förresten ge bort allt nedanför Dalälven. Så tar vi betalt för varje träd, vatten kraft, och ton malm. Fan va rika vi skulle bli..


Av Jammar. - 26 juni 2018 09:18

Simpson himmel och varmt 13 grader redan fast kl är halv tio. Tror att sd politikerna tycker det är mycket pinsamt att medlemmar har gjort rasistiska uttalanden på nätet. Fast de är väl vana? De är nått fel på deras skallar de har väl bara två rasistiska celler i nöten och de är osams med varandra. Undrar om de kan hålla käften på matchen mot Mexiko???

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards