Alla inlägg under juni 2018

Av Jammar. - 25 juni 2018 19:20

De hatiska inläggen om det Svenska landslaget och speciellt om en spelare och hans familj fortsätter. Så det var ingen engångs  företeelse av fylla eller annat utan det är ren rasism.

Av Jammar. - 25 juni 2018 14:14

Tidningen arbetaren får hård kritik för att de stod upp för kvinnor i arbete, av PON som med ett synsätt av män som ser kvinnor som ett sexuellt objekt. våra kvinnor som är på arbetsmarknaden ska vara fredade.. Männen klagar på ett ej god publicistiskt sed? Va fan det nu betyder? Kvinnor i metoo vi överger er aldrig. Fortsätt att anmäla män chefer och andra perversa varelser som går över gränsen! Nu är blundandes tid förbi.



Av Jammar. - 25 juni 2018 08:19

Simpson himmel sol lite vind och 13 grader. Läser om att folk inte vågar skriva politiskt på nätet? Men det gör jag! Tycker vi ska gå man ur hus och jaga ner sd politiker och deras svans av vit makt folk i havet! Som man gjorde med räven förr.. De som stannar får bli doppade i tjära och sedan fjädrar. Det är dax att vi vaknar och gör något åt rasistplågan!

Av Jammar. - 25 juni 2018 08:00

Jordbävning i grekland på 5,5 men djupt som tur är 30,4 km..

Av Jammar. - 24 juni 2018 16:25

Jaha, nu har rasisterna och hatarna visa vilka de är. Denna gång drabbades Svenska landslaget i fotboll. Ett lågvattenmärke är att man nu ger sig på barn till en spelare och hotar. Man kan bara skaka på huvudet och fördöma. Hoppas att sd partiet förlorar massor med väljare nu! Det måste väl nu gå in i folks hjärnor vilka de är rasist packet.




Av Jammar. - 24 juni 2018 08:44

 

Ja jag är lycklig att leva i ett land som folk flyr till!

Av Jammar. - 24 juni 2018 07:12

Ja det finns mycket att blogga om? Tänk om de kristna knäppjökarna visste hur roligt vi nonkonformister har.. Så är det mulet i dag och nio grader men det blåser inte. Så gick det åt fanders i fotbollen i går. De spelade så dåligt så de var inte värda nån vinst heller. Bättre spel mot Mexiko tack! Så verkar det ha varit en lugn midsommar? Det är väl det kalla vädret?



Av Jammar. - 23 juni 2018 19:37

Ännu en sd politiker ha blivit utesluten för rasistiska hat inlägg på nätet. De visar sin rätta sida! Det är Expressen som avslöjade sd rasisten.



Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards