Alla inlägg under juli 2018

Av Jammar. - 13 juli 2018 07:46

I morronens hetta! Hett hett hett och svalorna flyger högt. Undrar vem och vilka som driver klimat förnekarna? Är det bil industrin där det har fuskas med diesel värden, för att allt ska se bra ut? Enligt provtagningar så är våran luft dålig så dålig så att man funderar på att förbjuda diesel bilar och lastbilar, traktorer i tätbebyggda områden. Gräsklippare är också bovar i dramat. I hettan som är nu med höga temperaturer så andas vi in dubbelt så höga giftiga partiklar från trafiken.

Av Jammar. - 12 juli 2018 07:48

Just nu sprids falska rykten om att England är i vm final. Men så är det inte. De fick spö av Kroatien i går kväll..

Av Jammar. - 12 juli 2018 07:03

sol sol sol och 18 grader. Jag klarar inte att ha kvar fotbolls skägget längre! Det kliar och känns svettigt. Ska testa lite olika skägg frisyrer nu när jag rakar mig. Finns en favorit. Såg att hettan ska hålla i sig i minst 10 dagar till.


Av Jammar. - 11 juli 2018 13:05

Polis får inte privat engagera sig i kvinnofrid frågor ideellt på sin fritid? Enligt en dom i AD så är det inte förenligt med polisens arbete? Man kan bara skaka på huvudet. Så får stackarna i Ludvika finna sig i att nazister kommer att demonstrera fram till valet! Stackarna får höra slagord ja ni vet vilka. Många känner sig rädda! Mer finns att läsa i tidningen Arbetaren för den som vill fördjupa sig.



Av Jammar. - 11 juli 2018 09:07

Att få vakna och va på ett sångare humör, denna heta morgon är underbart. Det är strålande sol och redan 22 grader..  Så funderar jag på att ett förbud mot böneutrop och kyrkklockor kommer att stärka fundamentalisterna. I Spanien är det ovanligt med kyrkor i bostadsområden. Detta är väl ett påhitt av kristdemokrater som vill fiska röster så de kommer över 4% spärren?

Av Jammar. - 10 juli 2018 06:48

Mitt lata liv i soffan har tagit ett nytt utvecklande steg mot den optimala inre latheten. Köpte fjärrstyrda eluttag till mina lampor i går. Målet är att jag kan styra mitt liv totalt från soffan! Snart så kan man få hemkört från systemet, mat går redan att beställa hem! Sitter och tittar på den röd svarta flaggan ute på balkongen den fladdrar så vackert i vinden, Den ska nog få sitta kvar i dag. Hängde ut den i går eftersom ÖFK spelade! Lazy en otroligt bra låt att börja dagen med..

 


  

Av Jammar. - 9 juli 2018 20:59

En ny seger för ÖFK 1-2 mot hammarby borta. En lätt seger. vi segrade med 2-1 mot ett tidvis bortspelat hammarby..

Av Jammar. - 9 juli 2018 17:22

ÖFK möter Hammarby borta i kväll. Hemmalaget Hammarby är säkert nerviga eftersom vi har en vm spelare i laget. Så har vi en ny tränare som har den rätta inställningen till vad vi i ÖFK vill. Så är min dotters pojkvän  Hammarbyare så därför vill jag att ÖFK spöar skiten ur dom. Ler...

 


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Skapa flashcards