Alla inlägg under juli 2018

Av Jammar. - 6 juli 2018 07:34

Simpson himmel och 12 grader men det blåser. Först detta med de instängda pojkarna i grottan. Ledaren som tog in pojkarna i grottan fast det är regn, kommer inte att få det lätt? Han har en del att förklara. Risken var ju stor att det skulle bli översvämning, det begriper till ock med jag. Så detta med vit makts terror i Almedalen. Hoppas polisen tar tag i problemen med Nationalsocialisterna? De kan ju inte stå och titta på som fågelholkar. Så musiken jag spelar till om ni har lyssnat på värdarnas krig så känner ni igen början.


Av Jammar. - 5 juli 2018 20:20

Ja vad ska man säga? Poliser i Almedalen är rädda. Man ser unga flickor som nyligen har gått ut polisskolan och är rädda för vit makt rörelsen och skakar som asplöv. Vart är de stora  100 kg poliser som klubbade ner 16-17 åriga små flickor som demonstrerade i Stockholm mot porr industrin på 60 och 70 talet? Militären är det ingen ide att kalla in eftersom de är starkt knutna till nazismen. Vi håller på att förlora eller kommer att förlora om det inte görs något. Detta är sd partiets fel! Många av skjutningarna utförs av vit makt för att få som de vill. De tränas till våld och mord för att ta över vårat samhälle. Rekommenderar att ni går in på Expos hemsida.






Av Jammar. - 5 juli 2018 08:57

Sitter och tittar på en fluga som sitter på tangentbordet och tittar på skärmen på det jag skriver. Undrar om det är den nya flugan från FRA. (försvarets radio anstalt) FRA är de som läser allt vi skriver om här på nätet, som när missan har fått kattungar eller när stina är ute och rider på ponnyn Fippi.. Eller när vattnet har gått på nån i den trånande adeln? Ja jag är sådan djurvän att jag har förstört flugsmällan. Om jag skulle irritera mig på flugan från FRA.

 


Av Jammar. - 4 juli 2018 18:06

Det blir ingen block politiskt allians eller de röd gröna efter valet. Utan det blir det största partiet som ska styra. Och då blir det sossarna och sd partiet får max välja vilket dasspapper de ska ha i riksdagshuset.

Av Jammar. - 3 juli 2018 06:59

Sol lite västlig vind och 14 grader. Ja äntligen ska centern städa upp tänker man? Bor i en centerstyrd kommun och byn är ett stor soptipp. Nä nu var det inte så, det är utlandet man menar. Borde man inte sopa rent vid sin egen dörr innan man klagar på andra.



Av Jammar. - 2 juli 2018 18:47

Det skadeskjutna sd partiet med fifflande typer som tömmer de egna partimedlemmars fickor, springer omkring som yra höns i självinsikt som skapar ångest inför valet. Nyss har en ny utbrytare grupp lämmna sd och startat ett eget parti. En röst på sd skadar landet.


Av Jammar. - 2 juli 2018 18:29

Ja innan skeppet sjunker så tömmer man kassan! I Helsingborg har man i moderaterna redan tömt kassan, en ej namngiven person har snillat åt sig 1,3 miljoner. He he kapitalisterna skor sig även på sina egna.



Av Jammar. - 2 juli 2018 08:05

Ny vänster president i Mexiko. USA lär väl se till så han blir mördad eller nått sånt? En president som förespråkar rättvisa och social förbättring och ett stopp på kriminalitet och korruption brukar inte få leva så länge i Mexiko?


 

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards