Direktlänk till inlägg 31 augusti 2018

En bostadsmarknad i kris!

Av Jammar. - 31 augusti 2018 06:13

Nä det är en ren och skär katastrof! Bostads försörjningen har lagts i händerna på byggherrar och fastighetsägare. Det är en total blunder eftersom det kapitalistiska tänket att det ska vara så få lägenheter som möjligt och att de som hyr ska ha så lite som möjligt att säga till om. Då kan man tulla på byggregler och tvinga folk att bo i vilken dålig miljö som helst. Barnfamiljer tvingas att bo trångt och hyrorna skyhöga eftersom lönerna är katastrofalt låga. Bygg och hyreshajarna skär guld med smörkniv och våra politiker ser på med gott samvete de med, eftersom de får en macka lite då och då också!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jammar. - Lördag 25 juni 19:35

Ja Sara är en fantastisk simmerska.

Av Jammar. - Lördag 25 juni 15:40

33 grader ute och 23 grader inne tack vare AC innan skulle det vara närmare 30 grader inne. ...

AC

Av Jammar. - Lördag 25 juni 08:20

23 grader och sol ute här i landets mitt och ac går för fullt. ...

Av Jammar. - Fredag 24 juni 07:26


15 grader och sol här i landets mitt. Ja i dag får AC gå mest hela dagen.   ...

Av Jammar. - Torsdag 23 juni 19:13

Nu ska det satsas nya miljoner mot våld och mobbing i skolan. Samma skit som 1960 talet samma idioter som ska jobba för att stoppa våldet. Och inte blir det nån ändring. Att det ska vara så svårt att få bort mobbingen i skolan? Man anställer fel folk...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se