Alla inlägg under augusti 2018

Av Jammar. - 9 augusti 2018 09:21

sd politiker och de som röstar på sd är nyttiga idioter till riskkapitalisterna. Det borde finnas nån typ av registrering av vilka som röstar på nazisterna, så de kan ställas till svars för sina handlingar. Det får inte bli som i Tyskland efter kriget då alla sa att vi inte röstade på nationalsocialisterna, så de skulle slippa ansvar för det som hände under världskriget! Det är många många frågor som handlar i skuggan för skitsnacket om rasism och hatet mot muslimer. Arbetsmiljön diskuteras knappt och sjukvård är det samma skitsnack som förut och skola, äldreomsorg. Som är ämnen som borde vara på första plats?  

Av Jammar. - 9 augusti 2018 08:07

Antal anmälningar ökar mot dålig arbetsmiljö. Det är priset vi får betala för riskkapitalisternas hårda linje för att de ska få vältra sig i prasslande sedlar, som de sedan för över till nått skatteparadis. Skattesmitare och miljöbovar förstör och skitar ner något som sedan jag får betala för. Jag som både sorterar mina sopor och betalar skatt ska bli lidande för kapitalist packets profit begär!

Av Jammar. - 9 augusti 2018 06:53

Otroligt mörkt nu på morgonen, fick tända lampan när jag fixa frukost. Simpson himmel och 17 grader, inne 24 grader. sd politiker gör allt för att dölja sina nazistiska planer och historia. som t.ex filmen om socialdemokraterna. Så de kristna stollarna som med näbbar och klor försöker få oss svenskar att deras ider är ursvenskt och att annan tro är fientlig.

Av Jammar. - 8 augusti 2018 18:59

Sara Sjöström undrar hur många medaljer hon har? Och alla världsrekord hon har satt? Och alla priser för den största idrottskvinna som hon är?

Av Jammar. - 8 augusti 2018 09:11

Löjligt lång sovmorgon. Soldis och 19 grader ute. Finns mycket man skulle skriva om men skiter i det. Men att golf inte är en sport utan en kapitalistisk fritids sysselsättning, det kan jag skriva! Att han Stockholms killen som var utvecklingsstörd mördare fortfarande går fria det är ju skit. Polisen kommer att ljuga och förvanska bilden på vad som hände det vet man. Så därför vill man ha en fristående utanför polisen utredning. Erik sköts med minst sju skott. Att man går till så hårt angrepp på de som är längst ner på stegen är ju fruktansvärt. Att man går till angrepp mot proletärer och arbetare det vet man ju!  Förövarna måste ställas till svars! Ingen fred med polisen!

Av Jammar. - 7 augusti 2018 06:28

Att va lite annorlunda och ha en stor tolerans i människofrågor? Men i musik där jag allt annat en som har vardaglig musiksmak. Knätoffs hästjazz och slagertjosan klarar jag inte av. Har hittat nått nytt här som har fastnat i hjärnan. Alke-Beppo. När ska jag hitta en kvinna som har lika häftiga musiksmak som jag? He he he..

Av Jammar. - 7 augusti 2018 05:54

Lite sol i diset och fem grader, inne behagliga 21 grad! Det känns bra med 2-0 segern för ÖFK i går. Annars så finns det inte så mycket att berätta om? Jag mår bra lite ont i skallen bara, och längtar tills jag kan gå ut och surra fotboll med grannarna mitt på dan. Så har jag varit lite slö i flörtandet sista tiden det är väl värmen. Jag får väl skärpa mig och ligga i lite mer.

Av Jammar. - 6 augusti 2018 21:01

Ja tre nya poäng till ÖFK 2-0 till ÖFK mot Elfsborg! Nu är siktet inställt på toppen!

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se