Alla inlägg under augusti 2018

Av Jammar. - 25 augusti 2018 07:11

Konservativa konformister som lyssnar på musik. Förnya er och axeptera remix! Man kan ju int lyssna på samma låt år ut och in. Det blir ju skittråkigt. Nä kul och uppfriskande att man mixar och dammar av gammalt jox!

Av Jammar. - 25 augusti 2018 06:37

Ja vad är sport? Ja int fan är det ridning, pokerspel eller golf! Att rida runt guppandes på en häst är väl ingen sport. Eller att gå omkring med lustiga kläder på en gräsmatta och så till en liten boll med en pinne är väl int heller nån sport. Eller att sitta och spela kort, bara därför att många sport utövare spelar bort sina prispengar på poker, gör väl inte poker till sport. Dessa tre saker är mer en kapitalistisk fritids sysselsättning. Det regnar i dag och är åtta grader och blåser lite. 


Av Jammar. - 24 augusti 2018 21:14

En politiker kandiderar för KD och sd samtidigt. Hur tusan går det ihop? Är det därför KD och sd är nära varandra i rasist frågor och muslimfobi?

Av Jammar. - 24 augusti 2018 19:59

Ska man förbjuda yttersta högern att demonstrera så ska man förbjuda vänstern också? Som den autonoma vänstern som ingen vet vad det är eftersom namnet kommer fån SÄPO? Kan det vara de som vägrar att vända andra kinden till som det heter. Nu är centern ute och cyklar. Att centern ska va så rädda för den arbetande klassen. Undrar vad det kan bero på? Kan det va så att som en mobbare inte har nån att mobba så skriker de så de skiter?Av Jammar. - 24 augusti 2018 18:43

När det gäller ogräsrensare eller äppel eller jordgubb, potatis plockare så är det utländska arbetare som utnyttjas av arbetsköpare för svältlöner och fruktansvärda arbetsförhållanden. Har de missat närodlad arbetskraft? Köp inte närodlat eftersom det är skitsnack och varor som plockas och bearbetas av arbetare som lever under extremt dåliga förhållanden.

Av Jammar. - 24 augusti 2018 18:11

Centern är och tassar på demonstrations rätten! Minns att centerpartister filmade första maj demonstrationer för sex år sedan för att registrera de som demonstrerade nu vill de förbjuda demonstrationer? Ogräs rensare och lantarbetare för inte demonstrera för bättre arbetsvillkor. Arbetaren ska stå med kepsen i handen och va tyst och finna sig i att bli livegna.

Av Jammar. - 24 augusti 2018 11:52

7,1 men djup 609 km.

Av Jammar. - 24 augusti 2018 06:59

Mulet nio grader och regn i dag, ska ljusna till eftermiddagen. Ja så var det spel i sv cupen i går och Östersund spelade borta mot Gute ett lag från Gotland tror ja?  Det blev 5-2 till Östersund. Så funderar jag på varför skogsägarna få ett bidrag på 110 milj? De har exploaterat skogen genom ett tänka i ett risktagande med skogs plantering och skövling. Som gör den känslig för bränder och andra miljöpåverkningar och extremväder. Borde de inte få ta hand om sina egna problem?  Ska vi föda de som redan har? Varje år nu? Skulle det inte vara bättre att satsa på vården och skolan i stället?


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se