Alla inlägg under augusti 2018

Av Jammar. - 21 augusti 2018 07:02

 

sd-kandidat toppnamn i Växjö delade rasistisk musik och länkade dit. Så menar hon att man måste vara född svensk för att kalla sig svensk? Går att läsa i Expo. Tack EXPO för att ni finns och håller koll på vad rasisterna pysslar med!  Sol i dag och 7 grader. Huvudet är lite tungt i dag efter förlusten i går mot Göteborg. Får väl gå till gubbhyllan lite senare och analysera vad som gick fel i går?

Av Jammar. - 20 augusti 2018 21:16

Det gick inte bra i kväll för ÖFK mot Göteborg förlust med 2-1, 10 matcher utan förlust för ÖFK men nu är det brutet! Nu är jag deppad! Men tur att förlusten kom i dag, för en förlust mot Sundsvall är oförlåtlig till helgen!

Av Jammar. - 20 augusti 2018 08:52

ÖFK Östersund åker ner till Göteborg i dag och spelar i kväll. Lite av en ödesmatch och tar vi poäng så finns hoppet för en sm final stor. Och hoppas på Hammarby för då kommer min dotter och mitt barnbarn upp, min dotter och mitt barnbarn har en man och far som är Hammarbyare? Fattar inte hur man kan va det när det finns ÖFK! He he he..

 

Av Jammar. - 20 augusti 2018 08:00

Nu när solen skickar ut div strålar av olika slag mot våran planet så gäller det att den är frisk! Annars så blir vi och allt annat påverkade, när den blir försvagad av miljöförändringarna. En frisk och stark jord klarar av strålar från solen men är den sjuk av miljöförstöringar så blir vi alla lidande! Jorden och solen är som övriga livet, är vi sjuka och blir utsatta för baciller så ligger vi risigt till. Det är för jäkligt att jag ska bli lidande för riskkapitalisternas framfart!

Av Jammar. - 20 augusti 2018 07:42

Bra att arbetsmiljöverket gör kollen på arbetsplatser. Och i år har anmälningarna mot arbetsköpare som har undermåliga arbetsplatser, blivit fler en vanligt jämfört i fjol. Hoppas nu att arbetsköparna lyder rekommendationerna och förbättrar för arbetssäljarna? Över hälften av Sveriges befolkning är arbetare men får ändå ha arbetsplatser som är farliga för hälsa och liv! För livets skull diskutera arbetsmiljö i riksdagen och valdebatten!

Av Jammar. - 20 augusti 2018 07:13

643 km/s och alla andra värden är också högre som det interplanetära magnetfältets styrka som nu är

10 nT?


Av Jammar. - 20 augusti 2018 06:50

Simpson himmel och sol med 8 grader varmt! Så händer det saker med solen? Aktiva geomagnetiska förhållanden med kp 4 och så är solvinden måttlig hög 594,1 km/sek så är det interplanetära magnetfältet styrka måttlig (11,3nT) riktningen är dock nordlig (5,3nT) Tjosan! Aluminium hatt på i dag.

Av Jammar. - 19 augusti 2018 08:23

Nya skalv där men djupa som tur är 422 km. Indonesien drabbades av ett nytt skalv på 6,3 men det var grunt 7,9 km.

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se