Alla inlägg under augusti 2018

Av Jammar. - 19 augusti 2018 07:11

Man gungar in söndagen så att säga.

Av Jammar. - 19 augusti 2018 06:53

Simpson himmel och 11 grader och det ska visst bli storm? Och jag funderar på om Alliansen fortfarande existerar efter högern och KD:s utspel? Nu verkar det vara turbulens i borgar blocket?

Av Jammar. - 19 augusti 2018 02:58

Kraftig jordbävning på 8,2 men som tur är ganska djup 559 km ner! för en timme sedan.

Av Jammar. - 18 augusti 2018 15:24

Nu har den konservativa högern brutit sig ut från alliansen och kör ett eget race med över 200 löften i vallöften opps förslag? Fan det är ju nästan så man misstänker en  kupp, en diktatorisk kupp. I panik så pratar han Ulf Kristersson om ett komplicerat parlamentariskt läge? Luktar som en Poliskupp eller nått sådant. Chile kommer man ju i håg det var så militärkuppen började där! Undrar om vi vaknar i ett demokratiskt land i morgon eller om högern har tagit makten? Undrar om skarpt läge har beordras bland vänstern i landet?Av Jammar. - 18 augusti 2018 09:09

 

Ja vilken osmaklig bild som att se påven bland småbarn!

Av Jammar. - 18 augusti 2018 05:06

Siffror kan vara kul! Spekulationer inför valet och senaste väljarstöd. Nu är det inte så mycket att lita på. För vem svarar i telefon om nån undersökare ringer? Jag känner nog ingen. Nu ska vi spekulera. KD är nu över utkickning från riksdagen? Och det gick ju fort från senaste undersökningen. Och dom % kommer från de övriga partierna i högerblocket. sd-partiet får nu 18,7% så de har ju tappat, de är efter högern nu!

Vänstern har ökat med 0,4% Största ökningen står Miljöpartiet för, som har 6,5%

Alltså, så ser fortfarande högerblocket ut som en förlorare och sd-partiet tappar.

Av Jammar. - 18 augusti 2018 04:12

Att läsa i tidningen Arbetaren! "Bussförare i Stockholm vägrar köra fordon med sd-anonnser. Motivet ar en trygg arbetsmiljö och att motverka rasistisk reklam" All heder till bussförarna för att de tar ställning! Det rasistiska sd-partiet är arbetar fientligt och fackförenings hatare, ja sd hatar ju snart allt, listan kan göras lång!Av Jammar. - 17 augusti 2018 18:38

Jaha? Korv kan vara ett farligt politiskt vapen? En vanlig kokt med bröd för de folkliga? Korvlåda för borgarna, blod korv för de rasistiska sd och nazzarna. Hott röd korv för vänstern. Listan kan göras lång. Snart blir det väl förbjudet att använda korv i politiskt syfte!

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se