Alla inlägg under augusti 2018

Av Jammar. - 17 augusti 2018 07:24

Regn och 15 grader ute. Att man sover så gott när det regnar? Det är väl ljudet. Apropå ljud så har jag skaffat en app till mobilen som ska mäta buller! Ska ut och mäta i dag! Jag tycker detta är en mycket bullersam by jag bor i!

Av Jammar. - 16 augusti 2018 16:18

 

Med sådan väskor är det tänkt att vit makt rörelsen här i landet ska likvidera politiker och aktivister.

Av Jammar. - 16 augusti 2018 05:58

Mulet och 14 grader. Så detta med arbetsmiljön och asbest ca 100 st dör årligen i landet av asbest relaterade sjukdomar, fast det är förbjudet att använda. Det finns strikta regler för hur hanteringen vid borttagning ska gå till. Struntar många arbetsköpare (arbetsgivare) att följa reglerna. Arbetsmiljön borde ligga i topp på viktiga valfrågor. Vems fel är det att så många dör på sina arbetsplatser? Så är det 24 st som har dött i år på sina arbeten på grund av dåliga arbetsköpares slarv. Så detta med att ta bort strejkrätten och försämringar med skyddsombud. Vad är det för stolpskott som kommer med sådana ider? nu när arbetsmiljön försämras! Det borde vara tvärtom, utöka makten hos skyddsombuden och stärk Strejkrätten!

Av Jammar. - 15 augusti 2018 04:57

Att de kristna stollarnas präster inte kan låta bli barn? Läste nyss att 300 st präster i usa är skyldiga till övergrepp på barn! Det borde vara lag på  kemisk kastrering på präster i alla länder även här i landet!

Av Jammar. - 15 augusti 2018 04:19

Tio grader ute och det håller på att ljusna. Sitter och funderar på alla skriken nu så här före valet. De som är någorlunda behärskade är väl partierna på vänsterkanten. De mest desperata är väl de kristna stollarna KD och de rasistiska partierna som sd och nassarna. Nått som skulle bli en vinst för nazisterna med bilbränderna blev ett totalt fiasko för dom.  Och man lider med hon som är ledare för KD och alla galna uttalanden hon gör i ren desperation. Det är väl nån typ av manlig gen som man har, som gör att man nästan skäms för henne och vill hjälpa och beskydda. Hon kan bli den första i modern tid som har lett ett parti ut ur riksdagen?

 


Av Jammar. - 14 augusti 2018 07:34

De som vinner mest på dessa bilbränder är de som skriker mest efter nån typ av polis stat. Eftersom det var så välplanerat så sätter jag en slant på att det är högerextrema som vill skrämmas så de rädda röstar på dom i valet! Det luktar nått skumt med detta. Nästa steg är väl att man planterar ut dunkar och Molotovs bomber och trasor hos oskyldiga.


Av Jammar. - 14 augusti 2018 05:29

Mulet här och nio grader, vindstilla. Nu har jag fått vatten till kvarn! Nu är det bevisat att riskkapitalister och miljöbovar skatte smiter genom att använda skatteparadis. Vilket jäkla pack va!


Av Jammar. - 13 augusti 2018 18:36

Vilka kommer att göra allt för att påverka vårat val? Nu om en knapp månad. Såg nån typ av militär på tv på morgonen i dag som givetvis sa han vet att ryssarna kommer att göra det eftersom militären slickar USA och NATO i röven. Han nämnde inte ens USA? Ja konformistiska höger militärer som tror att vi är så dumma så vi tror på deras skitsnack! De kan åka omkring i sina plåt skepp och flyga sina plan och tro att de är allsmäktig! Kul att göra de besvikna med att de flesta inte tror inte på deras paranoia för Ryssland. På Gotland går det väl hem? Där tror det att det finns en ryss under varje sten. Jag kommer att göra allt för att störa extremhögern med pennans och demokratins hjälp! Så får militär högern säga vad fan de vill! (har sett militärer och poliser göra Hitler hälsning på en tillställning) Så jag vet vad de går för. Och så vet jag att militärer delar ut uppgifter om hur svenskt flygvapen jobbar till NATO. Neutrala är de tamifan inte våra militärer eller trovärdiga! De kan tuta i de borgerliga packet skit? Men inte oss!


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se