Alla inlägg under augusti 2018

Av Jammar. - 13 augusti 2018 08:29

Nyss varit och vattna växter och fått känna på morgonluften. Det är mulet blåser och tio grader ute och perfekta 22 grader inne, fast sovit med öppen balkong. Äntligen så är vitmakt på väg ut ur bilden i USA och i Sverige, sanningen har nått fram även bland de högerextrema. Så har tromber blivit vanligare här i landet.Undrar hur klimat förnekarna förklarar det? (Jimmie Åkesson)

 

Av Jammar. - 13 augusti 2018 06:50

Han infiltrerade vitmakt rörelsen i USA och levde bland de i ca ett år. Såg programmet i går på tv, men läste om han i tidningen EXPO för ett halvår sedan. Resonemanget bland vit makt i USA liknar den sd partiet för här, och resten av svensk vitmakt. Känner igen hatet för feminismen och för all kvinnlig frihet. Hatet för främmande kulturer och för de som har en annan hudfärg och religion en de själva? Religion vet jag int om de har men de använder den till att uppnå sina syften. De grund lurar de religiösa! Så grundlurar de som är rädda och tutar i de en massa falska rykten om fiender för fosterlandet och sånt skitsnack? Och ide om hur det ska bli om sd partiet får makten. De är som Hitler först så lovar han frihet och fred och när han har vunnit valet så avskaffar han alla mänskliga rättigheter och startar det värsta kriget i människans historia.

Av Jammar. - 12 augusti 2018 17:30

Östersund ligger nu trea och tre poäng efter AIK och Hammarby. Och vad hände med djurgården en total hopklappning? blev det 5-0 till Häcken?.. Tack Ghoddos för den fina segern mot Kalmar!


Av Jammar. - 12 augusti 2018 16:59

Nu är siktet inställt mot guld, 10 raka segern! Det blev 2-0 mot Kalmar och det kändes bra ja!

Av Jammar. - 12 augusti 2018 11:20

Har man dåliga järnvärden så är blodpalt bröd med knaperstekt bacon med lingonsylt gott. Tänk på att inte dricka eller göra vitsås på mjölk eftersom det hämmar järn upptaget. Så var det nån glupsk typ som slurpa i sig allt så det blev en lustig bild.  

Av Jammar. - 12 augusti 2018 09:12

Ett trans ekvatorellt koronahål detekterades på solen i en jordriktad position söndagen 2018-08-12? Inte nog med att kapitalisterna ska jäklas med miljön och klimatet. Nu ska solen börja krångla också? Vet int vad detta kan innebära men i förläggningen så kan viss elektronisk apparatur börja krångla?

Av Jammar. - 12 augusti 2018 08:13

Bor i närheten av järnvägen och tågen går hela natten nu. När det var som hetast i två månader var många tåg inställda eller natt godstågen fick väl inte köra? Nu så rullar de hela nätterna och det är många vagnar. Det är som att räkna får man somnar så skönt, vagnarna dunkar så skönt en till sömns. Så hemma matchen mot Kalmar hoppas jag på tre nya poäng till ÖFK.  

Av Jammar. - 12 augusti 2018 06:58

Sol lugnt och åtta grader ute och 19 grader inne. Äntligen så har man fått ner inomhus tempen, men så fort man stänger balkongdörren så stiger den direkt, hettan sitter i golv tak och väggar.  Så är det fotboll i dag ÖFK möter Kalmar hemma. Skulle ha varit på den matchen med grannar, men sa nej! Är för dålig. Men ska försöka gå till sopsorteringen slänga lite metall och förpackningar och plast! Jobbar för att min ICA ska ta bort plastpåsar till frukt och grönsaks diskarna. Ersätta de med papperspåsar eller ha båda? Papper för oss som bryr sig och plast för de som skiter i allt!

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se