Alla inlägg under augusti 2018

Av Jammar. - 11 augusti 2018 17:39

Nu när klimat förändringarna knackar på dörren och vi kommer att få extremare väder (undrar hur höst stormarna blir i år) Havet kommer att stiga och hela Skåne med angränsande län kommer att hamna under vatten när havsnivån stiger. Och han Jimme Åkesson och hans patrask måste skaffa simhud mellan tårna och skaffa gälar! För hit upp är han inte välkommen! Till torra land!

Av Jammar. - 11 augusti 2018 16:42

Vad är detta för jäkla stolpskott? vuxna människor som cyklar på barncyklar? Har sovit en skön eftermiddags lur och vakna till em veckan och ser vuxna cyklar på barncyklar. Att de inte använder trehjulingar? Och så den här förbannade kapitalist fritidssysselsättningen (golf) Det är ju inte sport! Ska de inte börja rida häst också, bara för att reta mig? Som även det är en typ av fritidssysselsättning. Det är ju inte nån sport.

Av Jammar. - 11 augusti 2018 08:50

Lite sol och 14 grader ute och inne är det nu behagliga 21 grad. Det tog tid att kyla ner lägenheten med öppna fönster och balkong dygnet runt nu i två och halv månad. Det blåser ganska kraftigt, har legat och lyssnat på hur prylar blåser bort från balkongerna? Alla mina saker på balkongen är kvar. En grannes fågelskrämmare är som bortblåst. Har en markis och den är nerfälld så den fladdrar ganska bra, ska snart bara jag tar mig i kragen och klär på mig och fälla upp den i stormläge.


Av Jammar. - 10 augusti 2018 16:22

En fascist och nazist gripen i Sundsvall för förberedelse till terrordåd. Vapen och sprängmedel hittades bl.a en väska som man kan begå lönnmord med. Politiker och vänsterfolk anses vara tilltänkta offer. Bra att SÄPO gör sitt jobb och börjar sätta dit högerpatrasket!

Av Jammar. - 10 augusti 2018 07:51

Tvär mulet i dag och 14 grader ute och 23 grader inne. Nyss vaknat och får en kopp kaffe och en marmelad macka. Räknat fladdermöss i natt och det gick ju bra tills jag somna? Så blev jag biten i örat, av en vampyr.  Jag blöder fortfarande eftersom se slickar in ett bedövande och ett antiblödande medel i såret de har bitit upp. Så slickar de i sig blodet. Inte alla som har blivit slickade i örat i natt? Det finns 19 st olika varianter av fladdermöss här i landet och de är strängt fridlysta! Tycker de är trevliga små flygande gynnare. Jag sov när jag blev biten!

Av Jammar. - 9 augusti 2018 16:07

Jaha då ska man vara ute i natt och räkna fladdermöss, det ska vara en räkning av fladdermöss nu under 4 dagar. Jag har blivit tilldelad en park här i närheten och ska gå ut kl 22.00 och sitta tills kl 02.30 Hoppas jag inte somnar bara? Har sovit nu ett par timmar så det ska väl gå bra?

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se