Alla inlägg under september 2018

Av Jammar. - 25 september 2018 06:43

Kall nordväst vind och bara tre grader och himmelen visar den typiska kylslagna tecknet på att detta kommer att råda några dar nu! Så valet av statsmenister i dag. Nu kan demokratins baksida visa sin mörka sida. Nu kan det bli så olyckligt att största partiet och det största blocket inte kommer att få vara med och styra landet i fyra år, utan vi kan komma få en period av mörker, onska, pest rasism och senapsgas som styr! Det blir galet när 16-18% ska styra över 51% av folket. En ny period av en slakt och stjälande, utarmning av den sämst ställda delen av befolkningen. Och ett utelande av rikedom för de feta svinen som redan har.


Av Jammar. - 24 september 2018 07:34

Första försöket nu på morgonen!  

Av Jammar. - 24 september 2018 07:05

Så detta med att knyta fluga. Det är betydligt lättare med en slipsknut en en flugknytning. Men det böjar bli roligt nu med flugknytningen nu när man börjar få till det. Var och köpte en oknuten fluga på en herrekipering där de hade flugor från kvinnliga kläder som t.ex en klänning. Tanken är att man ska gå omkring och känna att min fluga är en tygbit från en kvinnas klänning? Ja vad de hittar på? Snart blir det väl underkläder? Ha en bit av trosan runt halsen? Huga...

Av Jammar. - 24 september 2018 06:05

God morgon! Tre grader och gryning. Storbråken är visst på väg tillbaka tycker det har varit flera st i år? Det är som förr i tiden på dans eller när byar slogs mot varandra. Undrar om jag orkar ta fram dammsugaren i dag?

Av Jammar. - 23 september 2018 12:43

Med skjorta, skulle ha valt en annan skjorta om jag skulle ha denna fluga men nu börjar det sitta!


 

Av Jammar. - 23 september 2018 07:34

Fem grader och ser ut att bli ok promenad väder i dag. En riktigt bra globuar dag? Så kul att vi fick tre poäng i sista sekunden mot Sirius i går.



Av Jammar. - 22 september 2018 07:18

"Över 600 000 kr spenderade fascistiska Alternativ för Sverige på att trycka upp valsedlar. Närmare bestämt tio miljoner valsedlar. Det får man säga är en ganska saftig summa att hosta upp för 20 900 röster. Och nazisekten Nordisk Motståndsrörelsen står helt utan mandat trots storsatsning. Naturligtvis ska vi känna skadeglädje. Men glöm aldrig att fortsätta säga ifrån. Var än de dyker upp."

Johan Röstlund Arbetaren.

Tänkvärt och bra!

Av Jammar. - 21 september 2018 19:44

Visst det finns pengar i nobelpriset men nån ära är det nog inte. Lägg ner detta dumma adelns nobel  påfund och dela ut pengarna till alla. En skattesänkning på 50 öre för alla. Bättre en högerns jobbskattesänkningar.


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Skapa flashcards