Alla inlägg under september 2018

Av Jammar. - 16 september 2018 08:45

Lite sol och åtta grader. Så gick det åt fanders för ÖFK i går 2-3. Och inte vann man några miljoner på lotto, shitt.

Av Jammar. - 15 september 2018 10:26

Snart kan man extra jobba som manlig strippa? Så är det fotboll i dag ÖFK möter malmö. Hoppas de har med sig långkalsonger för det är kallt här!

 

Av Jammar. - 15 september 2018 06:14

Ruggigt väder regn och bara fem grader. Så försökte jag vara utan värktablett i natt sov men vakna med värk så blev tvungen att ta en nu på morgonen, det är nog för tidigt? Det är ju bara en vecka sedan jag opererades. Så har jag med gårdagens försök med flugan och nu kan man se om man har fantasi att det liknar en fluga? Det blir nog en snygg fluga om det ska ta tills jul så ger jag mig aldrig.

 


Av Jammar. - 14 september 2018 08:09

Mulet kallt bara fem grader. Grillen är kvar efter invigningen i går och det gick ju bra. även att dricka två 33cl öl och vad gott det var, vilken underbar dryck det är! Fast jag inte var så pigg så funkade det, vill mest vara för mig själv nu med magen och sånt trivs bäst så! Fick rusa till apoteket och lösa ut blodtryck medicin, läkaren ringde. Men annars så läker magen bra och svullnaden börjar gå ner. Så valet nu börjar siffrorna ramla in men allt är inte klart. Det var 17 ogiltiga röster här där jag bor efter valnatten, och nu bara en! Det skrämmande är nu när man ser vart de rösterna har gått så ser man ett mönster som om nån har godtyckligt gjort vissa röster ogiltiga från vissa partier. Annars så är sossarna störst och där borde statsminister väljas! Så är det skamligt att de i moderaterna får gå ut och utropa sig till segrare med sina 19% mot sossarnas 30% och hetsa upp folk med statsomstörtande uttalanden. Jag som Anarkist borde jubla åt det men när man ser till syftet så blir jag rädd, polis kupp eller militär. Det är inget man vill ha! En revolution ska komma från folket 80% och inte från 19%! Folket ska avskaffa staten och kapitalismen med hierarkiska pyramider. Inte några 19% överklass med fascister som tror sig veta bäst!


Av Jammar. - 13 september 2018 06:59

Simpson himmel och åtta grader lite vind. Detta med att knyta flyga är inte så lätt men jag ger inte upp. Det är den sista knuten som skiter sig. Nu har de fixat en fin grill till oss här på gården med fina bänkar och så, och grillen ska testas i eftermiddag! Ska också försöka dricka en öl bli som folk igen!

 

Av Jammar. - 12 september 2018 03:00

Kaffe och funderingar. Ja jag är visst sjuk? Bör nog låta sjukvården ta hand om mig. Får väl bita i det sura äpplet och inse att jag inte "kan själv" I vissa saker. Svullnaden och det som svider i buken efter operationen släpper mer och mer. Ingen feber eller illamående nu men det kliar, och det är väl för att det läker. Snart om en vecka så ska stygnen tas. Så lär de väl ringa om mitt höga blodtryck nu på morgonen bra så det blir utrett. Så detta om valet det blev en tuff rösträkning och det är inte klart ännu? Sitter still i båten och avvaktar. Bra att inte sd gick framåt som de hade hoppats på. De skröt ju om 25-30% i valsiffror. Det som är läskigt nu är om högern och rasisterna  funderar på en kupp, militärt eller polis. Vi är i en mycket sårbar situation just nu. Det är ju så tyst så man är orolig.

Av Jammar. - 11 september 2018 17:38

Ja visst är ni sjuk! Var till en gör det själv hälsorum i dag. Ja och trycket var för högt, såg att de har ringt så nu vet jag vilka som ringer i morgon. Så nu lär det bli en utredning om mitt höga tryck, och det är väl bra. Nu när jag har hamnat i sjukvårdens system så lär jag aldrig ta mig ut från et.

Av Jammar. - 11 september 2018 08:01

Det såg ju roligt ut. Får väl höra om nån ska in till stan i dag så man får köpa några flugor som man kan öva på!

 

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards