Alla inlägg under september 2018

Av Jammar. - 11 september 2018 07:18

Sitter och funderar på om man skulle lära sig att knyta fluga (som man har runt halsen) Slipps har man gjort i flera år varje dag men fluga det skulle va nått det! Jag har en färdig knyten fluga, men det är inte samma sak. Nästa gång jag är in till nån herrekipering så ska jag köpa en oknyten fluga. Nästa år kommer det säkert på modet, med oknutna flugor.

Av Jammar. - 11 september 2018 06:48

Ja fick gå på huset nu, tur jag nyss tagit en tablett annars så skulle det ha gjort ont. Nu har väl trycket inifrån lättat? Gjorde nog av med minst ett kilo.

Av Jammar. - 11 september 2018 06:02

Lite moln och 10 grader. Jag sov så där i natt, det kliar och trycker men det funkar förvånansvärt bra! Hoppas jag får må bättre i dag. Skulle behöva få gå på huset.


Av Jammar. - 11 september 2018 00:08

Ingen bra dag i dag hög feber ilammånde och rädd för att åka in igen! Men klara mig visst? Känns bättre nu men det kliar i buken så jag blir tokig.

Av Jammar. - 9 september 2018 08:06

Tackar Telia för frivisningen av VH1, CC älskar Futurama South Park m.m Har inget behov av att se folk lida på tv.  Som sofias änglar och annat skit som tunnelbanan där folk förnedras. Eftersom jag gillar musik så VH1. Ska vara stilla nu i 14 dagar så hoppas på att de visar Comedy Central ett tag.

Av Jammar. - 9 september 2018 07:35

Ja man får väl börja med att tacka slumpen för att man lever i dag! Har opererat bort en melon i magen det var nån typ av Brock stor som en melon. Har bilder på före och efter, få se om jag får mod så ska jag visa de. Fick veta att det blev nått strul med narkosen och andningen och blodtrycket men det gick ju bra jag sitter ju här och skriver, men lite vimsig i skallen av alla mediciner. Tjata mig hem så var hemma i går kväll. Jag var för frisk för att ligga där bland mycket sjuka med cancer och andra allvarliga sjukdomar. Men vilka underbara människor både de som jobbar där och var inlagda. All heder till de som är på golvet och får det att funka saluterar med att lyfta på kepsen! Och tack för att ni tog hand om mig!


Av Jammar. - 9 september 2018 01:16

 

Av Jammar. - 6 september 2018 07:42

 

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards