Alla inlägg under september 2018

Av Jammar. - 3 september 2018 05:59

Stoppa vinst begären hos de etablerade partierna och illusionerna om att det blir bättre efter valet 2018. Vi som har varit med ett tag vet att det blir inget bättre, utan blir det högern så får de rika det bättre man tar från de fattiga och ger till de rika! Om vänstern vinner så får medelklassen det bättre, och de tar också från de fattiga. Så för de fattiga arbetare och gamla så är valet mellan pest och kolera! Ja så tycker centern att kvinnor som jobbar för staten ska få samma lön som män? Men bara för de statsanställda. Undrar om det är för att politiker är statsanställda?


Av Jammar. - 2 september 2018 06:24

Hyfsat väder simpson himmel och åtta grader. Så har jag fastnat i nån typ av fnitter he he he. Somna med skratt och vakna av skratt. Kan inte glömma uttrycket "det blir inget av med det" Har nog aldrig hört det förut. Lär träffa na i dag så får fråga om jag får använda det när jag skriver. Har inte besiktat bilen ännu men har en månad på mig. Om de vill ge mig nån anmärkning på bilen så säger jag "nä det blir inge av med det" Ett ganska roligt uttryck faktiskt. Jag skrattar så tårarna rinner. Min humor har kanske vänt så jag skrattar åt det sorgliga och blir lessen åt det roliga.

Av Jammar. - 1 september 2018 21:25

Ja vilken skit eftermiddag. ÖFK förlorade i fotbollen, herrarna förlorade i finnkampen och tjejen som inte släpper till. Det blir inget av med det, har förföljt mig hela eftermiddagen. Ja ja tur man kan skratta och le åt eländet. he he

Av Jammar. - 1 september 2018 16:26

Ja att fråga nån om mob nr. Jag skulle lätt skaffa numret men jag är ju gentleman! Så frågar man då snällt när får jag ditt mobnr.  Får till svar, nä det blir inge av med det? ja ja det fixar sig nog får va lite mera listig. Vilken underbar dag det har varit i dag. Sol och frisk och klar luft. Och snart är det fotboll ÖFK borta mot Örebro. Så finnkampen. Ja just ja, måste hissa flaggan!

Av Jammar. - 1 september 2018 05:26

Vakna tidigt och varför ligga kvar i sängen om man är pigg? Bättre att koka lite kaffe ta en macka och ha en skön stund i dimman. Läsa runt med datorn och blogga, lyssna på musik. Det som är störande är när man läser text tv så det första man läser är, en dog på operationsbordet. Jag ska snart in och opereras. shitt! Har väntat i nio månader på operationen och så ska man dö? Har väntat i nio månader på att få dö, så jäkla happy? kan man säga så? Ja ja till något annat nu, vädret. Det är bara en grad och en tät dimma! Snart är det väl dax att planera intagningen av blommor. Och äta upp det som går att äta. 

 

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Musik

räknare

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards